Szülés után zúgni kezdett a fülem. Meg találják vajon az okát?
Nekem is zúg. 1200 ismert oka van. Ritkán található meg az igazi oka és kevés esetben gyógyítható.
Ha segít a betahisztin, akkor keringési oka is lehet.
Leggyakrabban az izgulás, a stressz, ami erősíti.
Lassan múlik. Hidegben rosszabb.
Van rá kérdőív, mennyire rossz. Azért jó kitölteni, mert ezen látod a javulást. Ha nem találod, majd küldök linket.
Ismerem, milyen, amikor azt mondják, ne stresszelj, mert az csak ront rajta. Ezek a szövegek nem segítenek. De igazak. Ezzel a betegséggel 95 évig is élhetsz. De kezelni kell a stresszt.
Nekem fél év kellett, hogy megtanuljak ezzel élni. Van pár trükköm. Majd írok még.
Ha elfogadod, könnyebb lesz elviselhetővé tenni.
Jobbulást!
Amúgy gyakori betegség.
Ennyire nem súlyos a helyzet, a kérdőívben a kérdések olyanok,mintha vkinek hajszárító menne egész nap a fülében. Nem hallom nappal, csak csendben lefekvéskor hallom, zavaró akkor,de eltudok aludni. Nappal nem hallom, így semmiben sem zavar szerencsére.
De ez gondolom rosszabb lesz később. Na attól félek. Jó volna megtalálni az okát.
Nekem is volt fülzúgás,majdnem minden szülés után, 4 gyerekem van. Pont olyan, mint neked, csak éjjel észrevehető, nappal nem zavar.
A kimerültség, kialvatlanság okozza. Ahogy többet tudsz pihenni, el fog múlni teljesen.
A második gyerek után olyan rosszulléteim voltak, hogy a fejem sem tudtam megmozdítani, annyira szédültem, hánytam. Semmi okát nem tálalták, pedig még agyi ct-m is volt.
A hormonváltozás és a fáradtság együtt csodákra képes.
Értem. Akkor ez nem a tinnitusz. Hát nekem néha a hajszárítónál hangosabban zúg a fülem. Úgyhogy teljesen más mértékben és változatban, mint neked. És hirtelen jelentkezett, nem voltak előfeltételei.
Inkább tűnik valószínűnek az, amit #9 ír. Kimerültségtől, megerőltetéstől igen enyhe fülzúgás átmenetileg előfordul teljesen egészségesekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!