Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés után nektek mikor...

A szülés után nektek mikor kezdett rendszereződni a menziszetek?

Figyelt kérdés
Nekem már kétszer meg volt(megjegyzem majd bele fultam)most kéne megjönni harmadszor de nem jön még!
2013. okt. 1. 23:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Oktober vegen szultem es aprilisban jott meg. Szoval 6 honap mulva es rendszeres volt es azota is az. 9 honapig szoptattam.
2013. okt. 2. 03:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Mind a két gyereknél csak a szoptatás teljes befejezése (9 ill 10 hónap) után jött meg. A második sem időre, utána állt be rendesen a harmadik hónaptól.
2013. okt. 2. 07:57
 3/4 anonim ***** válasza:
szülés után 6 héttel megjött, utána rá pontosan 28 napra. Majd kisfiam 17 hós koráig semmi. 26 hós koráig szopizott.
2013. okt. 2. 09:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Az én kisfiam 2-2.5 hós koráig szopizott,sem a szopi alatt,sem azóta nem jött még meg.Szedtem az Azaliat szopi alatt,most váltottam rendes fog.gátlóra(Jangee),hétfőn kezdtem a második hetet.Ezen kívül szedem még 1 hétig,és azután a 7 napos szünetben meglátom mi lesz.Már nagyon örülnék,ha megjönne :)Szeretnék már kicsit tisztulni :)

5 és fél hós baba anyukája

2013. okt. 2. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!