Mivel tudnám megindítani a szülést?
Semmi sem használ.
Segítsen valaki!!
Szia köszi
40+3 hetes vagyok elfelejtettem oda írni :)
Hát nagyon semmivel. Én is kipróbáltam minden létező praktikát mindhiába. 42-ik héten született meg a fiam, teljesen magától.
Elméletileg a 41-től elkezdenek indítani. Nem tudom nálatok ez hogy szokás, de nálunk annyi volt a szülésindítás, hogy 30perce befektettek a szülőszobára oxitocinra, aztán egy nap szünet, következő nap megint oxi.
Szia
neked is köszi
igen 1 hétig várnak csak vagyis valószínűleg szombaton indítják, előtte el kell menni altató orvoshoz, hogy minek azt nem tudom, de csütörtökön megyek.
Itt bekötik az oxitocint reggel és várnak mi történik ha nem tágulok rendesen akkor császároznak amit nem nagyon akarok :(
Kedves 5-ös, amiket leírtál én mind megcsináltam, és mégsem. :( Ha jönni akar akkor jönni fog. :(
Csak nem túl jó nagyon túlhordani, sajnos én ennek köszönhetem, hogy a fiamnak idegrendszeri problémái lettek :(
Csak nyugi! Ilyen jó helyen vagy, hogyha nem indul az Oxi után magától elkezdik, akkor az nagyon jó hely!!!!! Sajna nekem a "vágóhíd" jutott, vagyis inkább kínzás, mert csak indítgattak, magzatvizet egyetlen egyszer néztek, bízták a természetre. :(:(
Köszi a válaszokat :)
Sajnos már mindent próbáltam és eddig semmi :(
De persze próbálgatom tovább, de nem tudom van-e értelme, nem akarom hogy indítsák :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!