Hajnalka123 kérdése:
40 hetes vagyok. Nagyon szenvedek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel 7 óta nagy fájdalmaim vannak. 5-4 percesek... Egész éjjel szenvedtem nem aludtam semmit. 3 szor voltam bent a korhazba a ctg nem mutatott fájást de egy-2 centire nyitva van a méhszáj. Nem tudom mit csinaljak nagyon szenvedek es közben egy kis vér is szivarog...2017. nov. 15. 13:12
21/27 anonim válasza:
Én írtam privit a kérdezőnek közben, de még nem válaszolt. Remélem, ez azt jelenti, hogy el tudott aludni végre, vagy még inkább azt, hogy megindult magától a dolog, és nemsokára túl van rajta.
22/27 anonim válasza:
20-as válaszoló vagyok.
Szerintem is elindult a folyamat. Majd magától jelentkezik a kérdező, ha túl lesz az egészen...
23/27 A kérdező kommentje:
Hajnali fél4 kor megszültem:)
2017. nov. 16. 15:54
24/27 anonim válasza:
Gratulálok! <3
Sok boldogságot! <3
25/27 anonim válasza:
Juj, de jó! Szorítottam neked! :)
Jól vagytok? Nem volt semmi komplikáció?
És beindult magától a dolog? A fájások maguktól sűrűsödtek vagy erősödtek még este azután, hogy utoljára írtál? Vagy az orvosoknak kellett végül besegíteni, hogy elinduljon? Oxitocint kaptál?
És a kitolás mennyire volt nehéz a vajúdáshoz képest?
Ha lesz esetleg kedved meg erőd, most már kíváncsi vagyok a részletekre. De először pihend ki magad! ;)
26/27 anonim válasza:
20-as és 22-es válaszoló vagyok.
Gratulálok! Jó Egészséget Kívánok Minden Családtagnak! :)
27/27 A kérdező kommentje:
Hát az nap este be mentünk a kórházba mert már orditottam a fájdalomtól és akkor 4 centire voltam ki tágulva... lefurodtem stb és a dokim jött és burkot repesztett... kaptam oxitocint és gázt is teljesen el voltam kábulva de a fájásokat ugyan ugy éreztem... hát elég nagy fájdalmaim voltak szerintem kiabáltam is.. végül jöttek a toló fájások de nem nyomhattam mert nem volt teljesen ki nyilva a méhszájam... igy nagyom szenvedtem kaptam egy szurit a popomba és rá nem sokat jött a dokim és el kezdodött a kitolás része... hát gyerekek halljátok rettenetesen fájt és üvöltöttem is... azt hittem h majd szét szakadok... nagyon durván fájt... de amikor meg láttam a fiam anyira jo volt h vége van túl vagyok rajta... hajnali 3.32 kor lett meg a pici fiam es burok repesztés az olyan fel1 fele volt szoval nem tartott sokáig.. most mar itthon vagyunk mind2en és jol vagyunk.. mindenkinek köszönöm a segítséget:)
2017. nov. 25. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!