Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40 hetes vagyok. Nagyon...

Hajnalka123 kérdése:

40 hetes vagyok. Nagyon szenvedek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel 7 óta nagy fájdalmaim vannak. 5-4 percesek... Egész éjjel szenvedtem nem aludtam semmit. 3 szor voltam bent a korhazba a ctg nem mutatott fájást de egy-2 centire nyitva van a méhszáj. Nem tudom mit csinaljak nagyon szenvedek es közben egy kis vér is szivarog...

2017. nov. 15. 13:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

#9-es válaszoló vagyok. #10-es, négy napig?! Uh, akkor én inkább nem szólok semmit...

Kérdező, neked egyébként azokat tudom javasolni én is, amiket a többiek mondtak. Szóval mozogj nyugodtan, keress olyan pózokat, ami neked kényelmesebb, és ahol elviselhetőbb a fájdalom. Például térdelj le négykézláb, mozgasd a csípődet közben, ez elég jó szokott lenni. Ha a párod ott van veled, akkor kérd meg, hogy masszírozzon meg időnként. A meleg fürdő is nagyon jó ötlet, sokaknak segít.

És rágd az orvosok fülét nyugodtan! Szerintem lassan be kéne fektessenek már tényleg...

A vajúdásnál sokkal könnyebb kitolást kívánok! ;)

2017. nov. 15. 16:02
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
A baratnomnel vasarnap reggel kezdodott ez, szerda estere szult meg, 4 napig vajudott. A vegen meg fogoval is alig tudtak kiszedni a babat.
2017. nov. 15. 16:19
 13/27 A kérdező kommentje:
De én azt nem tudom fel fogni h a ct mért nem mutat fájást? Mért nézznek hülyének ha mindig be megyek fájásokkal? Nem az a dolguk h meg vizsgáljanak es segitsenek? Nagyon szeretnek túl lenni de ez a másfél nap is ki készít.... sehogy se jo..
2017. nov. 15. 16:55
 14/27 anonim ***** válasza:
17%

Hogy erted, hogy nem az a dolguk, hogy segitsenek ?

Hat nem. Ha nincsenek osszehuzodasok megis mit csinaljanak ?

1,5 nap az semmi, hidd el ...

2017. nov. 15. 16:57
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Kulfoldon elo negy napos vagyok, a lepontozas nem erdekel, bar nem ertem, mert szerintem hasznos volt a valaszom, viszont azt remelem, hogy a kerdezo jo uton halad! :) Hajra!!
2017. nov. 15. 19:51
 16/27 anonim ***** válasza:
84%
Segítheted a tágulást h a fájásokba beleguggolsz jó mélyen pl.nekem a törökülésben ülés esett nagyon jól.Fájások közben képzeld ahogy nyílik a méhszáj mint egy virág.És a legfontosabb ne küzdj a fájások ellen hanem lovagold meg őket 😊
2017. nov. 15. 20:19
 17/27 A kérdező kommentje:
Jó uton haladok a megoruleshez... ezek a fajasok elviselhetetlennek... es hogy nem akkarok tágulni sem.. felfoghatatlan...
2017. nov. 15. 20:19
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Es mit mondtak a korhazban? mikor menj vissza?
2017. nov. 15. 20:26
 19/27 A kérdező kommentje:
Ha a fájások sűrűsödtek erosodtek vagy elfolyt a magzatviz....
2017. nov. 15. 20:46
 20/27 anonim ***** válasza:
Mi újság így éjfél után nem sokkal...?
2017. nov. 16. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!