Hajnalka123 kérdése:
40 hetes vagyok. Nagyon szenvedek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel 7 óta nagy fájdalmaim vannak. 5-4 percesek... Egész éjjel szenvedtem nem aludtam semmit. 3 szor voltam bent a korhazba a ctg nem mutatott fájást de egy-2 centire nyitva van a méhszáj. Nem tudom mit csinaljak nagyon szenvedek es közben egy kis vér is szivarog...2017. nov. 15. 13:12
2/27 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy az a vizsgalattol lehet vagy mert nyilik a méhszáj...
2017. nov. 15. 13:31
3/27 anonim válasza:
Igen, valoszinuleg tagulasi verzes, normalis. Meddig tart egy fajas? Elso gyerek? kvazi van mihez hasonlitani a fajasokat?
4/27 A kérdező kommentje:
Mentruacio szerű erős görcsök az egész hasamba es kozben kemenyedik is... es olyan mint ha le akkarna szakadni a derekam hasam... 4-5 percenként vannak es kb egy percig tart..
2017. nov. 15. 14:09
5/27 anonim válasza:
Kulfoldon eek, itt is hazakuldenenek igy. Vegyel egy meleg furdot, az felerositi a fajasokat, vagy ne menj haza a korhazbol, setalj az udvaron, parkoloban... kitartas!!
6/27 anonim válasza:
Hát nekem ez már befekvős volt...
Nem tudsz másik dokihoz menni a kórházba? Ügyeleteshez?
Nekem is este indult, reggelre nem múlt, napközben meg is született a fiam..
7/27 A kérdező kommentje:
A dokim akkor fog be jönni ha a szülőszobárol be hivják h szülni fogok... tegnao reggel 7 ota tart már nagyon ki vagyok és már nem tudom mi tévő legyek szinte siro görcsöm van... esetleg vlmi ötlet h mivel tudnám enyhiteni? Meleg fürdőt próbáltam sétálgatni el terelni a figyelmem magnézium pamadolt ...
2017. nov. 15. 15:18
8/27 anonim válasza:
Magnéziumot nem szabad bevenni, mert lassítja a vajúdást.
Sétálgatás, meleg zuhany az amit tehetsz.
9/27 anonim válasza:
Hát, pedig ez már eléggé aktív vajúdásnak tűnik nekem... A fájdalom intenzitása alapján is, amiket írsz róla, azaz hogy elviselhetetlenné kezd válni, meg leszakad a derekad, ilyesmi. Illetve a 4-1-2-es szabályt szokták mondani, azaz hogy akkortól számít tényleges, aktív vajúdásnak, amikor a fájások között már csak 4 perc telik el, egy-egy fájás tart kb. 1 percig, és ez állandósul legalább 2 órán át. Ilyenkor azért már be szoktak fektetni a kórházba. Fura, hogy téged hazaküldtek... Még akkor is, ha az 1-2 cm-es tágultság valóban nem túl sok egyelőre. Sokaknál már a vajúdás megkezdődése előtt megvan ennyi az utolsó egy-két héten.
10/27 anonim válasza:
Kulfoldon elo vagyok, negy napig vajudtam, tudom, hogy szar, foleg alvas nelkul, de maradj mozgasban, ne ulj le egy pillanatra sem, labdazz, ha van, tancolj, vajudj a ferjedbe kapaszkodva, ringasd a csipodet, es keszulj fel, mindjart megerkezik hozzatok! Maradj nyugodt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!