Masfel hete szultem es nagyon szenvedek az aranyerem miatt. Ma reggel mar verzett is. Mas is jart igy? Mentetek vele orvoshoz? Mivel kezeltetek?
Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 12:42
1/15 anonim válasza:
Én azt hiszem a reparon kenőcsöt használtam. És nekem csak úgy múlt el hogy belül is be kentem addig meg kegyetlenül szenvedtem
2/15 anonim válasza:
Detralex tabletta a legjobb rá.
3/15 anonim válasza:
Detralex, Lioton gél, svédcsepp (külsőleg!), lydocain krém. Nekem ez tette rendbe az olyan durva aranyeremet, ami úgy nézett ki,mintha egy fürt szőlőt feldugtak volna félig...
4/15 anonim válasza:
Szerdán lesz 2 hete, hogy szültem, ugyanez a helyzet nálam is. Én reparont használom szombat óta, szépen gyógyulgat. Meg csak olyat eszek, ami szinte végigtudna folyni a szervezetemben és rengeteg vizet iszok. Így kisebb az erőlködés, hamarabb gyógyul. Kitartás!
5/15 A kérdező kommentje:
Verezni is verzik? Mert nekem ma mar igen. Rendesen folyt bellole a ver...
2014. jún. 16. 13:43
6/15 anonim válasza:
Én is használtam a Reparont, de semmi sem változott. Mnden alkalommal vérzett is. Aztán a doki Aurobint írt fel. Mivel még szoptatok, így korlátozottak a lehetőségek. Egy időre rendberekta, de ha nem használom, pár hét alatt visszatér. Ez a 10. hónap, hogy szenvedek emiatt.
7/15 A kérdező kommentje:
Es a verzesre mit mondtak? Mennyire verzett?
2014. jún. 16. 16:11
8/15 anonim válasza:
Csak akkor vérzett, amikor a széklet távozott. De csak ezt a krémet írta fel. Azt mondta, hogy a szoptatás miatt nincs sok lehetőség. Meg ha gondolom, nézessem meg a sebészeten. De még nem volt hozzá merszem. Szerencsére ezzel a krémmel nem állandó a dolog.
9/15 A kérdező kommentje:
Nekem is a sebeszetet mondtak...
2014. jún. 16. 16:21
10/15 anonim válasza:
reparon krám és kúp én majd8 honapot szenvedtem vele, vérzéssen csipéssel mindenel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!