Császárra 20-30 ezer forint elég?
Szamoljunk atlag tarifaval.mondjuk 10.000/vizsgalat.
Egy orvosnal (most az en orvosom nezem)
Egy nap van 40-45 paciens.az egy nap 400-450ezer ft.egy heten 2x rendel delutan.az egy het alatt 800-900ezer ft.
Egy honapban mondjuk 8 nap.az 8x400.000=3200000 ft...
Ennyit biztosan nem fizet ki havonta...annyira nem kell oket sajnalni.ha nem erne meg nekik,nem csinalnak sokan
"Utolsó! Miért is nem lettél orvos? Sok tanulás, meg rohadt sok meló igaz?"
És ez hogy jön ide? Nem melózok sokat, de sokat tanultam, így megkeresek én is annyit, mint a nőgyógyászom, ha megerőltetem magam kicsit. De nem is sajnáltatom magam, hogy én ezért 10 évet tanultam át keményen és még most is képzem magam, meg nekem mennyire oda kell koncentrálni, ha a munkámat végzem és mennyi hülyét kell elviselnem stb. Ezt választottam és fényesen élünk belőle (meg a férjeméből is) De nem is várom el senkitől, hogy az utolsó 10-20 ezresét odaadja nekem, mikor elvégzem a munkámat, amiért amúgy is jár fizetés. Nekem az a pénz nem sok. Annyi teszek a tálcára vasárnap a templomból kifelé jövet. Tartsa meg és költse a gyerekére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!