Császárra készüljek? Többi lent
39-dik hétben vagyok, a baba feje a medencében van de az orvosom szerint kimozdítható. Vagyis nincs beilleszkedve rendesen...ami nem jó...
Elvileg még van 9 napom a kiírt időpontig. 1 hét múlva kell visszamennem,ha nem változik a helyzet,akkor a kiírt napon megcsászároz.
Mennyi az esély rá,hogy beilleszkedik rendesen ezalatt az 1 hét alatt? Ha eddig nem tudott nem véletlenül nem tud, nem? Vszínű téraránytalanság áll fennt. Pedig nem vagyok "kis" darab, 180 cm és széles a csípőm.
Széles csípő nem jelent biztos, gyors szülést, ez hülyeség. Én is 180 cm vagyok és széles is, de császárom volt. A szomszéd kb 50kg, kifejezetten vékony, 4,3kgos babát sikerült megszülnie.
Lehet hogy beilleszkedik lehet hogy nem. Vagy vagy, senki nem tud erre választ adni. Csak pozitívan, további jó várakozást :) valahogy kibújik az a lényeg :D
Ennyit arról hogy széles a csípőd könnyen szülsz.....szinte éreztem hogy nem törvényszerű.
Neked miert kellett császár?
Nekem szülés előtt is kimozdítható volt.Mégis természetesen szültem.Amikor kellett akkor beilleszkedett rendesen.
Az első meg be volt illeszkedve,ki is tágultam,mégse tudtam megszülni...
Nem engedném magam megcsászározni a nincs komoly indok.Szerintem a doki le akar rendezni mielőtt szabira megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!