37+ évesen természetes szülés volt vagy császár? Eleve császárra készültetk, vagy közben alakult így?

Szerintem nagyon nem mindegy hogy hányadik baba, mert ha első, akkor az mindig nagyobb körültekintést igényel, de ha normális az orvos, akkor (életkortól függetlenül) mindent megtesz a hüvelyi szülés érdekében.
Amúgy én nemrég szültem a 4. babát 39 évesen, az előzőek is hüvelyi úton születtek, fel sem merült másik opció.
A harmadik babám a 40. héten pár napig harántban kuksolt, az császár lett volna, ha nem fordul be, de befordult...

41 évesen természetes, de inditott. Hosszu vajúdás volt, majdnem császár, mert reggel 6 es du.4 kozott alig tagultam, de ahogy a doktorno kiejtette a száján a szót, nekilódult a fiam es 4 ora mulva megvolt. Császárban nem gondolkodunk.
Sogornomnek viszont azt mondta az orvosa, hogy "ebben a korban mar nem tudnak a nők természetesen szulni" (!), igy másodjára is császárral szült (38 evesen, az elsőt 35 evesen szülte).

Ja, es gatmetszes nem volt, egy ér sérült a huvelyben, azt varrtak.
Barátnőm 40 es 43 evesen szülte a gyerekeit, termeszetes uton mindkettőt.
9-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!