50 ezer Ft a szülésznőnek,80 a nőgyógyásznak kevés?
Ha már itt tartunk, igen, meg kellene tudni állni egy gyereknél, és nem kiváltság, de az országban 70% éppenhogy megél, és jön ide kérdezgetni, hogy mikor jön a családi.
Állami pénzből juthatna a kórházakba pl. wc papír, de az se jön össze. Rossz körülmények között kell dolgoznia minden orvosnak, akik pl. magánklinikán dolgoznak, azoknak nyilván nem.
Oda tolod a se.gg.ed szülni, és elvárod, hogy szedjék ki a kölyköd, mert ez a dolga. Hány és hány olyan van aki a semmire, mégis hatalmas mellénnyel megy szülni? Még az orvos kérjen már elnézést, mert szaporodnak az emberek..
Sok sok évre nyúlik vissz a hálapénz, nem értem, mit kell ezen ennyire felháborodni. Én szülésznőnek ugyan nem fizettem, nem tudom, milyen díja van, viszont az orvost bőségesen anno, mert ha volt valami, bármikor hívhattam. Éjszaka is. És tudod, ez minden pénzt megér.
Sokan, "jó az sztk-s doki" alapon ide jönnek kérdezgetni... anonim oldalon várják a megerősítést vagy az együttérzést.
Ha van dokid és meg vagy elégedve, akkor fizetsz. Én fizettem, és fizetnék, ha újra szülnék. Bármikor. Orvosok 80%a meg elvárja hogy kapjon, nincs is ezzel baj. Aki ad, az ad, mert akar adni, aki meg nem ad, az sóher, maradjunk ennyiben. Ugyanis aki adni akar, de kevés pénzből ÉL MEG, az akár egy 10est is ad, de ad. És nem jön a fellengzős dumával. Nem minden orvos keres jól, nem hiába mennek ki külföldre..
"Oda tolod a se.gg.ed szülni, és elvárod, hogy szedjék ki a kölyköd, mert ez a dolga. Hány és hány olyan van aki a semmire, mégis hatalmas mellénnyel megy szülni? Még az orvos kérjen már elnézést, mert szaporodnak az emberek.. "
Hallod, amit mondasz? Inkább nem is minősítelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!