50 ezer Ft a szülésznőnek,80 a nőgyógyásznak kevés?
Figyelt kérdés
Egyik sem mondott összeget, ránk bízták a dolgot. Nem vagyunk gazdagok, egy átlag család vagyunk. Mi ennyire gondoltunk, mert még 20 ezer a szoba a kórházban és összesen 150-nél nem tudunk erre többet szánni. Szerintetek ma már ennél többet várnak?2017. okt. 31. 20:13
2/27 anonim válasza:
szerintem jó. bár mi a szülésznőnek elsőnek 35 ezret 2. szülésnél 40 ezret adtunk, ugyan az a szülésznő.
4/27 anonim válasza:
Nekem a dokim fogadott volt. Uannyit adtam, mint amennyit te szeretnél. A szülésznő nem volt fogadott, 20at tudtunk volna adni neki, de nem fogadta el. Ajándékot kapott uennyi értékben.
5/27 anonim válasza:
Miért kéne a szülésznőnek pénzt adni? Vagy egy fogadott doki? Nincs benne a kérdésben...
6/27 anonim válasza:
Nincs nekik fizetésük? Előre kell fizetni, vagy utólag?
7/27 anonim válasza:
Elég. Dokim maga mondta, hogy ne adjunk sokat.
8/27 anonim válasza:
Szerintem ha nem mondtak fix összeget, akkor ne döntsd el előre kinek mennyit adsz, hanem majd meglátod ki mennyit/hogyan foglalkozik veled
9/27 anonim válasza:
Inkább költsétek a babára azt a pénzt, van mindkettőnek fizetése. :)
10/27 A kérdező kommentje:
Már megvan a baba és elképesztően elégedettek vagyunk mindkettejük munkájával. A dupláját is megérdemelnék, de csak ennyi van :( .
2017. okt. 31. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!