SOTE II: sz. Klinikán mennyit szokás adni a nőgyógyásznak, illetve a szülésznőnek?
Mi a dokinak 50 ezret adtunk, a szülésznőnek 30-at. Tökéletesen meg voltam elégedve mindkettővel, úgy gondoltam megérdemlik. (nem a fenti volt a dokim)
A következőt is ezzel a párossal szeretném szülni ott :o)
Kedves 05:52-es! Ehhez a dokihoz magánrendelésre jársz/jártál, ahol még szintén fizetsz alkalmanként, vagy a klinikára jársz hozzá?
Én a dokimhoz magánrendelésre járok, és így azt szokták mondani, hogy a terhesgondozás 10-szeresét illik adni. Nekem 6000 volt egy vizsgálat, a doki nem mondott árat, amennyit gondolunk, 50-et adtunk neki. De ebben az évben felemelte 10ezerre... hát a köv. gyerkőcnél sem fogunk még plusz 100ezret kifizetni szülésért....
Sziasztok!
Én jövőhétre vagyok kiírva, tőlem 100ezret kért a nőgyógyász, szülésznőt pedig nem fogadtam mert így is sokallom az összeget!Úgy érzem ez a feladatuk!Ennyi pénzért lassan elmehetnék egy magánkórházba is szülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!