Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lenne pár kérdésem?

Lenne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Van egy 20 hós lányom.

Szóval szülés óta nem az igazi a szex. Az elején behatoláskor volt a gáz, fájt meg minden. Ez javult.

Na de most, egy darabig bemegy, és ha egy ponton tovább tolja a párom, ott nagyon szűknek érzem. És ha épp ott van, de csak egy pillanatra is véletlenül, kb olyan mintha szétszakadnék. Nagyon fáj.

Azt olvastam, hogy a méh leereszkedhet, de nem olyan mintha csak ütögetné, hanem be is megy. De gondolom a méhszájon nem tud átmenni...

Meg kb csak 2 pózba jó. A többiben fáj. Meg csak 1x tudok. Utána ha újra kezdenénk fáj.

Szülés után 15 hónapra jött meg a mensim. És azóta mindig van egy ilyen folyásom. Hol több hol kevesebb. Olyan mikor mensi előtt szokott lenni. De ez folyamatos.

Nem kellemetlen szagú, nem viszket, nem sárgás stb.

És ezelőtt sose volt ilyen vízszerű folyásom. Csak néha mensi előtt.

Ha már csak 1x-1x szopizik a lányom, szedhetek ilyen fogyi segítőt?

2017. okt. 26. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:
1 kèrdésed volt. Fogyi segítő az micsoda? Valami szemét, amitől azt hiszed, hogy lefogysz? Semmi olyat ne szedj ami minimálisan is árthat a babának, mindegy hányszor szopizik, akkor is átmegy.
2017. okt. 27. 00:24
 2/3 anonim ***** válasza:
72%

2 es,ez aztan valasz volt a javabol

...gratulalok.

Kerdezo,esetleg nogyogyaszhoz menj el.hatha tud valami megoldast.

Sztem ez nem normalis,hogy ennyi idovel szules utan is faj.nagyon sajnalom,nem lehet konnyu.

2017. okt. 27. 06:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindenképp orvos, valami nincs rendben szerintem. Anno a 6 hetes kontrollon nem mondott semmit?

Azt a fogyi segítőt pedig egyáltalán nem ajánlom, de ha még 1x is szopizik a lányod, főleg nem.

2017. okt. 27. 07:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!