Vannak meg olyan szuleszetek ahol semmilyen fajdalomcsilapitasra nincs lehetoseg?
Veszprém...
max gáz, de azt is akkor adnak, ha valaki elviselhetetlenül viselkedik.
Szia!
3hete szültem Veszprémbe,itt nincs fájdalomcsillapító,maximum gáz,ha nem lyukas éppen a cső!Én így jártam!Nem jött belőle semmi!
hát csajok, el vagyok halva! létezik még olyan kórház ahol nincsen lehetőség pl. Edára vagy gázra???? ez hihetetlen! Kezdek rettegni :-( remélem itt nyiregyen van valami, mert én EDA-val szeretnék szülni és attól nem tudnak eltántorítani, inkább megyek át Debrecenbe.
azért tényéleg a 21.sz-ban élünk, nem a középkorban! lehetne a szülés kellemes is, nem csak a fájdalomról szóljon....
Én az Ies Szülészeti Klinikán szültem mindkét babámat. Mindkettőt EDa-val. Amint megérkeztem megkérdezték kik jönnek be, mit kérek (alternativ szülőszoba is van, labdával, bordásfallal, káddal...stb) mit beszéltem meg a dokival, kérek-e bármilyen fájdalomcsillapítást. Igy kaptam. Ha előre tisztázzuk a dolgokat biztos, hogy bármelyik vidéki kórházban is van anaesthesia! Ahol operálnak ott vannak! Vagyis nagyra kell nyitni a szánkat és nem beletörődni! Kötelességük hivni hozzánk! Az hogy a doki esetleg ellenzi, az már más kérdés. Nekem is elmagyarázták, hogy hosszú lesz a tágulási szak, ráadásul a kitolásra el kell múlnia, hiszen akkor nem érezném hogy és mikor kell nyomni. Szeremcsém volt, a kisfiammal 3 a kislányommal pedi 4órát vajúdtam, teljes nyugalomban. Igaz a vége borzalmas volt, marhára fájt, de az csak egy fél óra volt!
Ne hagyjátok magatokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!