Budapesten melyik szülészetek bababarátak? Nemcsak névlegesen, hanem tényleg.
Az a szülészet, ahol a lányomat szültem, szuper volt, de bezárják. Még nincs úton a kistesó, de szeretnék találni egy olyan szülészetet, ahol 0-24 rooming in van, császár után is odaadják a babát cicizni, nem csak másnap láthatom (természetes szülésre készülnék, de az előző császár volt, szóval számításba kell vennem), támogatják az igény szerinti szoptatást, nincs suttyomban tápszerezés, cukros víz stb, és ami a legfontosabb, csak nagyon komoly indokkal választják el a babát az anyjától.
Melyik kórházakban ilyen a felfogás?
Ez szupi, köszönöm, szintén nagyon billenti a mérleget az István felé. A cumi, cumisüveg itt rendesen tiltólistás volt, benne volt a házirendben, hogy be se vidd. Pótolni, ha kellett pohárból, az anya lefejt tejét.
11: persze, ha indokolt a PIC, vigyék oda, de esetemben nem volt az, csak egyes intézményekben a protokoll az, hogy ha kicsi a súlya, viszik, fölöslegesen is. Én meg nem akarom, hogy fölöslegesen elvegyék tőlem, ha az állapota nem indokolja.
Esztergomi kórház, nagyon úgy néz ki, hogy novemberben bezár. Ez se volt egy szálloda amúgy, de mindenki nagyon normális volt, és a bababarát szemlélet is ellensúlyozta a lepukkantságot. Itt amúgy be az osztályra nem mehet senki, a baba nem mehet ki, de van egy látogatószoba, ahová be lehet vinni a babát, és az apuka is bejöhet megnézni. Elvileg csak apuka, de a nagyszülők miatt se szóltak. Szerintem ez elég korrekt, senki rokonságát nem kell elviselni, de a sajátodnak meg tudod mutatni a babádat.
3. ker szt margit elvileg baba barát, gyakorlatban egyáltalán nem. pl a szobatársam császáros volt, nem volt teje, de nem adhatott tápszert a babának, pedig az egész nap csak sírt! cukros vizet adtak neki, de csak akkor etethette meg először a babáját, amikor egy rokon hozott be neki tápszert :( szegény baba (és az anyja is) ott sírt egy napon át nem evett :(
az én fiam inkubátorba került, kék fény alá. ott kellett hagynom, pedig sírt, és nem vehettem fel megnyugtatni (ami egy percbe telt volna), és a nővér nekem panaszkodott, hogy idegesítő a gyerekem. szóval nagyon rossz tapasztalatom van a Margittal, mert ezeken kívül még ahogy velem (meg a többi anyukával) bántak az kritikán aluli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!