Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egy brutál fájdalmas fogászati...

Egy brutál fájdalmas fogászati kezeléshez/fogfájáshoz képest mennyire elviselhetetlen a szülés közben érzett fájdalom?

Figyelt kérdés

Sajnos már minden rosszban volt részem, ami a fogászaton történhet: húzás, gyökérkezelés (érzéstelenítéssel és anélkül is), fogba(!) és szájpadlásba adott szurik is, állkapocs-ciszta kezelés, fogszabályozó felhelyezés utáni fejszaggató egész állkapcsos fájdalom stb., és legutóbb úgy éreztem, nem vagyok képes már többet elviselni, elájulok, ha még tovább/újra fáj. (Ezt több ízben is megtapasztaltam és már volt, hogy fogták a fejem kezelés közben, mert tényleg úgy tűnt, hogy akár ájulás is lehet belőle, pedig sose szoktam)

Nagyon szeretnék majd természetes úton szülni legalább két gyereket is, de most elkezdtem aggódni, hogy nehogy annyira telítődjek a sok megpróbáltatás után, hogy tudat alatt blokkolom magam, hogy elkerüljem a fájdalmat. Egy ismerősöm azt mondta, hogy az egész más fájdalom, ezért jobban viselte, de neki nincsenek az enyémhez hasonló tapasztalatai. Másik ismerősöm meg vesekőre mondta, hogy rosszabb volt azt megszülni, mint a fiát...

Nektek mi a tapasztalatotok? Volt, ami jobban fájt a szülésnél?

Éreztetek olyat szülés közben, hogy nem bírjátok tovább? Én ettől az érzéstől is félek, hisz akkor már nincs visszaút, ha 24 óráig vajúdik az ember, akkor addig, ki kell tolni, ha már elindult...

2017. aug. 23. 11:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, de épp két napja volt bölcsességfog műtétem és tegnap meg ma nagyon tudott fájni a fogam. 😐

2x szültem természetes úton oxitocinnal: az első sokáig tartott, a 2. mindennel együtt volt kb. 4 óra, de inkább szülnék még többször, minthogy mégegyszer napokig szenvedjek a fogammal...

Azóta egyébként van már babád? :)

2022. aug. 20. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!