Ha 52 évesen esnétek teherbe, megtartanátok a gyereket?
Ez egy nehéz kérdés, de 52 évesen...azt a gyereket fel kell nevelni, és ellenben a szüleinkkel nagyszüleinkkel (28éves vagyok) Mi már nem fogunk olyan sokáig élni egy ilyen világban mint ők. Az átlag életkor nem nő, hanem csökken és azért én pl nem érzem, hogy könnyedén megélném a 70 éves kort mire nagykorú lesz a gyermekem...
És mint tudjuk az ember magának szül nem másnak... Nyilván, egy jó családban lehet róla szó, hogy valaki átvállalja a gyámságot már akár a legelején.
Én felelőtlenségnek tartom inkább azt, hogy egy 50 éves nő terhes lesz szándékosan (nyilván, ha nem szándékosan, hát na... ennyi év után illik tudni védekezni :) )
Itt nem is az előítéletekről van szó, hanem az ésszerűségről.
Megtartani, elvetetni? Én erre nem akarok válaszolni és nem is tudnék. Remélem csak egy érdeklődő kérdés.
Kizárt.
Szeretném megérni az unokákat, vagy legalábbis, hogy a gyerekem felnő.
Aki szerint egy átlag ötvenes fitt és kutyabaja, az nézzen már körül egy társkereső oldalon.
A férfiak úgy hullanak, mint a legyek 45 felett, infarktus, agyvérzés, cukorbetegség, magasvérnyomás. A nőknél a kiszámíthatatlan viselkedést generáló változó kor a hormonok miatt, amelyik nem ideges és ingerlékeny, annak fájnak az ízületei, kényelmesen 9körül lefekszik, nem bírja, ha felborul a napirendje, villámgyorsan híznak és fáradnak.
Persze nem zombik, anya is ellapátolja a havat, de utána 2 órát pihen, mert kimerült, pedig jár futni és viszonylag sportos.
Egyre többször alszik hétvégén délután, pedig mindenki szerint külsőre letagadhatna 8 évet.
A barátnői negyvenesek, néha jár velük bulizni, de már azok a nők is is idősek anyának ránézésre.
A társkeresőn látom a legtöbb 50est, inkább ősz fiatalos nagyszülőkre hasonlítanak.
Az átlagos, tönkrement, rosszul evő, zömében piás és dohányzó, soha nem sportoló ötvenesek ne legyenek már példa.
Bocs, de nem szándékozom alig ötven évesen ősz, beteg, zsíros testű, tohonya mammerré válni hirtelen ... Ahhoz, hogy valaki ne ilyen legyen, be kell fektetni: évtizedeken át, étkezésben, sportban, életkörülményekben, lakóhelyben, éves orvosi szűrésekben, és a többi, és a többi.
Mert az élet benyújtja ám a számlát, mindenkinek, és nem hazudik. Aki úgy élt, az ötvenesen le is robban. Aki nem, az nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!