Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy mondjam meg a barátnőmnek...

Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy a szülés utáni mérete már finoman szólva nem egyezik a szülés előtti méretével?

Figyelt kérdés
Két gyereket szült, elég sokat hízott, és feltűnt, hogy nagyon szűkösen állnak rajta a ruhái, gondoltam nem volt ideje/kedve, vagy akármi, újakat venni, ezért múlt héten csajos programként javasoltam, hogy menjünk el együtt vásárolni - nem a gyerekeknek, csak magunknak. Na most folyamatosan 38-as ruhákat hozott próbálni, láthatólag kicsik voltak rá legalább két számmal (feszült a felső nagyon, a nadrág kinyomta a hasát, stb.) hiába kérdeztem finoman, hogy ne hozzak-e nagyobbat hogy megnézzük hogy áll, ő közölte, hogy minek, neki 38-as a mérete.. :O.. Be is vásárolt ismét csupa szűk ruhát, úgyhogy a tervem nem igazán jött be... Megbántani nem akarom, meg félre ne értsetek, én is szültem kettőt, maradt rajtam 8 kg (rajta ránézésre jóval több), de amíg vissza nem fogyok teljesen addig nagyobb ruhákat veszek magamnak nem pedig akkorákat amik előtte voltak jók... Más ötletem nincs, viszont a múltkor is egy közös ismerősünk hogy úgy mondjam "megszólta" őt nekem, hogy hogy kikerekedett, megvédtem természetesen felé, de úgy gondolom, hogy nem az a gond, hogy szedett fel, sokan vagyunk így, hanem az, hogy előnytelenül öltözik azóta, ragaszkodik ahhoz a mérethez, fazonokhoz, amiket azelőtt hordott.... ezt a shoppingolós napot ezért találtam ki, nem jött be... más ötletetek esetleg?
2017. aug. 14. 14:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

73%-os mi lenne ha arról beszélnél, amiről szó van? :D

Kérdező, szerintem ezek után csak az marad ha elmondod neki konkrétan hogy mit gondolsz. Persze finoman. Ha tényleg jó barátnők vagytok tudni fogja hogy nem csesztetni akarod.

2017. aug. 15. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!