41 hétben van enyhe fájásai vannak a barátnőmnek, az orvos magzatviz vételt javasolt és ha nem indul be a szülés szombatig akkor meginditják neki! Van okunk aggódni?
Ilyenkor már nem vesznek magzatvizet esetleg nézik, hogy nem zavaros-e, de nem vesznek mintát.
Általában 2 hetet még rászoktat számolni és ha addig sem indul meg magától akkor megindítják a szülést. Ilyenkor már naponta kell elméletileg NST vizsgálatra menni. Figyelje a barátnőd, hogy mozog-e rendesen a baba.
Ajánlom neki, hogy egyen jó csípős erős kínai levest és lépcsőzőn. Nekem bevált:))
21 hetes baba anyukája.
Szia nekem az első szülésemet indították a 38. héten, a 2. szülésemet is akarták a 41.héten, de előtte este megindult magától. Hát igazat adok az előző válaszolónak, az indított szülés nekem is könnyebb volt.
Ha elfolyik a magzatvíz, akkor nehezebb, ezt száraz szülésnek hívják.
Szia!
A magzatvíz vizsgálat miatt ne aggódj, ennyi idős babának már nem lehet baja tőle. Be is indulhat tőle a szülés. Igaz, nekem 12x csinálták és semmi. Az infúziótól sem indult meg a szülés.
Ha bármi bajt észlelnek akkor császár lesz a vége. Abban a helyzetben az a legjobb a babának.
Ne izguljon, nem lesz semmi baja a babanak tole. Noveremnel napra pontosan 2 ket tulhords utan pont bent volt vizsgalaton mikor elfolyt a magzatviz.
Ha vizsgaljak a magzatvizet, akkor valoszinuleg annak az a lenyege, hogy megnezzek, nem kakilt-e bele a vizbe a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!