Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valóban ilyen lenne a császárm...

Valóban ilyen lenne a császármetszés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos úgy néz ki, hogy nem fogok tudni természetes úton szülni. Bevallom, amíg nem voltam várandós nem is szerettem volna, inkább arra hajaztam, hogy valahogy megoldhassam a császárt. Most viszont, hogy kiderült, elég sokat utána olvastam (mondjuk 70%-ban itt az oldalon) és rettenetesen megijedtem. Ott kezdődik a félelmem, hogy azt írjátok óriási tűvel kapom az érzéstelenítést, ami rettenetesen fáj, és lehet nem is hat, ugyanúgy fogok érezni mindent, amit majd nem hisznek el nekem, ráadásul nem kizárt, hog ezután örökre lebénulok, hiszen bármi előfordulhat?! Igaz az is, hogy 12 órán keresztül nem érzem majd a lábamat, mégis egyedül fel kell állnom, ami szintén nagy kín? Katétert kapok (még soha nem volt benne részem) ami a köntösöm egyik zsebébe fog csurogni, míg a másikba a vérem? Műtét után migrénes fejfájással és magatehetetlenséggel kell megküzdenem? És össze fogom pisilni magam, mert a katéter miatt majd ellazul a visszatartó izmom? És ha ez még nem lenne elég majd két hétig minden nap szurikra kell járnom a műtét után?!

Eddig azt hittem, hogy a szilikoncicis, fitness világbajnok anyukák (kérem ezt senki ne vegye sértésnek) kérik a császárt vagy olyanok, akik félnek a fájdalmaktól, de jelenlegi tudásom szerint a császár sokkal rosszabb, mint a természetes szülés. :(

2017. aug. 14. 13:55
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm, aki írt! Teljesen megnyugodtam. Sajnos olyan természetű ember vagyok, hogy mindig annak hiszek, aki utoljára beszél. Jelen esetben ezek Ti vagytok, kedves válaszolók és a szülésig tuti, hogy nem fogok olvasni többet a témában.

Elolvastam a bezzeganyás bejegyzéseket is! :) Egyébként kívétel nélkül mindenkinek zöld kezet adtam, nem tudom mik ezek a rossz százalékok.

2017. aug. 15. 10:07
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
(off: császáros témánál szerintem sokszor a természetes úton szülő nők pontozzák le azokat, akiknek a császár "fájni mert" ;) , mert ugye "az nem is szülés", szóval ezen a válaszolók zöme szerintem nincs fennakadva... :) )
2017. aug. 15. 10:14
 23/24 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Ha tényleg így gondolják akkor elmehetnek a fenébe!

Mivel van olyan akinek a császár meg sem kottyan vagy éppen halálán van de ugyanez elmondható a hüvelyi szülésnél is.

2017. aug. 15. 21:35
 24/24 anonim ***** válasza:
Offra valaszolok: En siman szultem de remenykedtem , hogy csaszar lesz belole mert azt gondoltam , hogy az nem lehet annyira fajdalmas. Igy olvasva sztem a csaszar fajdalmasabb mert szules utan napokig tart a gyogyulas. Ket kezem ossze teszem , hogy termeszetes uton szulhettem mert szules utan par oraval mar szinte 'szaladtam' a folyoson. Es a szules sem volt olyan borzalmas.
2017. aug. 16. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!