Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szül még programozott...

Ki szül még programozott csaszarral mostanaban?

Figyelt kérdés

Ki szül még programozott csaszarral? Hanyadik heten lesz a mûtet ? Nekem van még 14 napom ! Nagyon izgulok màr !kinek miert lesz végül császár ?

Nekem volt 2 előző csaszarom es tavaly egy műtétem ami a természetes szülést ki is zárja . Most a császár kozben sterilizaciora is sor kerül nalam . Már 36 éves vagyok. Biztos ami biztos 😬

2017. aug. 11. 07:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem szeptember 1.-én lesz a császár és szintén egybekötve a petevezetők elkötésével. 38 éves vagyok és ez a 2. gyerekünk, de nem terveztünk eleve soha kettőnél többet. Én még várom az egészségpénztárunktól a választ, hogy teljes egészében vagy esetleg csak részben állja a pénztár a sterilizációt (Németországban élünk és elvileg csak akkor állja a legtöbb pénztár 100%-ban a költségét ha egészségügyi oka van ...pl veszélyes lenne egy további terhesség az anyára nézve stb).

Tavaly februárban született a kisfiunk sürgősségi császárral amúgy...és eredetileg 1 évet mondtak a dokik, hogy várni kellene a következő terhességgel, de aztán mikor a nőgyógyászom a rákszűrésen mondta, hogy végülis elkezdhetünk már próbálkozni a következő babaprojekttel ha akarunk, akkor konkrétan elsőre össze is jött...szóval nem telt el egy év. Elvileg megpróbálhatnám a természetes szülést is, de így hogy a sterilizáció mellett döntöttünk, így marad a programozott császár.

2017. aug. 11. 12:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor latom nem vagyok en egyedul idôsebb anyukakent . Nalunk Ausztriaban igy harmadik csaszarnal mar nem kell fizetni a sterilizalasert. Mar megkaptam a papírokat . Alá kell írni , es vinni amikor be fekszem . Nekem Aug . 25 a műtét napja , 24-én este 18-kor kell bemenni a kórházba . 38+2 leszek akkor . Kicsit félek . Attol hogy majd utana hogy tudom a háztartást meg a kicsit ellátni . Meg a második császár az magyarban volt meg de az után nagyon le voltam gatyasodva ... nagyon fajt . Ráadásul bent felejtettek egy ollót es 2 nappal kesobb ujra felnyitottak . Tehát most vágnak fel negyedszer .... gondolom vannak összenövesek ... ki tudja na . Izgulok . A kórházat is utalom pedig itt Ausztriában is nagyon kedvesek ..

kész van mar nálatok minden a baba fogadására ? Mi most leszünk készen éppen csak ... nagyon sok volt a csinálni való !

2017. aug. 11. 17:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Hanyadik terhességi heten csinaljak neked a császárt ?
2017. aug. 11. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is császárral fogok szülni, mert így szerettem volna, és a dokimmal meg lehetett beszélni. Bár nem programozott lesz, megvárjuk amíg magától elindul.Két spontán szülésem is volt, 22 és 24 évesen, rossz élményekkel, az első gyerek kissé oxigénhiányos lett, a második pedig teljesen bekékült. Hát, én ezért nem szeretnék most 41 évesen simán szülni. Inkább én épüljek fel kicsit nehezebben, minthogy a picinek legyen bármi baja. Nem tudom, hogy lesz, de egyelőre ma vagyok 39 hetes, és még semmi előjele nincs a szülésnek. Szóval én ezt az utat választottam, hál istennek a dokim pedig együttműködőnek bizonyult, bár lehet, hogy a korom miatt is. Jó egészséget mindenkinek! :-)
2017. aug. 13. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!