Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van általános protokoll a...

Van általános protokoll a magyar kórházakban császármetszés utáni szülés esetén?

Figyelt kérdés
Ha nincs fogadott orvos, mennyire általános az automatikus 2. császár?Részben egészségügyi oka is volt az elsőnek, de csak ez nem lett volna indok az első császárra. Vagy csak akkor engedik a hüvelyi szülést (nyilván, ha nincs kizáró ok), ha a kismama is szeretné?
2017. aug. 2. 14:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az első terhességem császárral végződött mert a lányom labtartasos volt. A második terhességem rá 5 érve volt. Simán szültem 3700gr ...45 kg vagyok
2017. aug. 2. 14:45
 2/12 anonim ***** válasza:
A Honvédban automatikus császár van.
2017. aug. 2. 21:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Barátnőm a Honvédbe szült. Neki a 2.nem lett császár, pedig az első az volt. Ha minden rendben van lehet persze természetes szülés, ha nem vagy 2 éven belül az előző szüléshez képest. Drukkolok, hogy sikerüljön megszülnöd természetes úton.
2017. aug. 3. 14:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Szülhetsz természetes úton persze. Fogadott orvossal talán lehetne "kívánni", de anélkül nem. Drukkolok én is!
2017. aug. 3. 14:32
 5/12 anonim ***** válasza:

Nincs országos protokoll.

Egyes vidéki kórházakban 1csm után fogadott orvos nélkül is a természetes szülést célozzák meg.Fel sem ajánlják a csm-t ha nincs eü indoka.

Nekem első csm 4kg, második hüvelyi 3,6kg,harmadik hüvelyi 4kg

2017. aug. 4. 09:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Kórházanként eltérõ. Nem rég készült egy lista, amiben összeszedték az ilyen alap infókat majdnem az összes kórházról, erre a kérdésre pont emlékszem. Azt hiszem egy alapítvány csinálta.
2017. aug. 9. 23:57
 7/12 anonim ***** válasza:
#6 vagyok, itt található a lista: [link]
2017. aug. 10. 09:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Én a SOTE 1-en szültem és sajnos több helyen is hibázik ez a táblázat azzal a kórházzal kapcsolatban. Kezdve azzal, hogy bababarát-e, ugyanis az. Csak gondoltam mondom, mert lehet másik kórháznál is vannak hibák.
2017. aug. 10. 15:14
 9/12 anonim ***** válasza:
A kórházak válaszai alapján állították össze az oldalt.Ami le van írva azt a kórház vallotta magáról.(vannak benne szépítések...)
2017. aug. 10. 20:29
 10/12 A kérdező kommentje:
Az Uzsoki kórházé sem stimmel..
2017. aug. 10. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!