Van általános protokoll a magyar kórházakban császármetszés utáni szülés esetén?
Figyelt kérdés
Ha nincs fogadott orvos, mennyire általános az automatikus 2. császár?Részben egészségügyi oka is volt az elsőnek, de csak ez nem lett volna indok az első császárra. Vagy csak akkor engedik a hüvelyi szülést (nyilván, ha nincs kizáró ok), ha a kismama is szeretné?2017. aug. 2. 14:11
11/12 anonim válasza:
#6 és #7 vagyok. Ha jól értem a kérdésedbõl te hüvelyi úton szeretnéd most, ugye? Én idén szültem az 1-es Nõin császárral, de a dokim magától mondta, hogy a másodikat ettõl függetlenül meg lehet majd próbálni. Szóval ott elvileg engedik.
12/12 anonim válasza:
Pedig pont, hogy negatívabb képet fest le a kórházról😕.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!