Mit tegyek? 4 napja született meg a babám és én egyre ingerültebb Vagyok. Nem akarok rossz anya lenni?
4 napja született a babám, amennyi rossz elő van írva minden van...
Először is altatásos császár volt, rettenetesen fáj hasam, gondolom azért mert csak átvágnak egy jókora részt a hasfalamvból. Csütörtök délután kezembe nyomták a babát, magamtól jöttem rá a szopira, pelenkára, sajnos rosszul kezdett el szopizni és besebesedett, de már nem csak sebes hanem lassan be is gyullad, tegnap este fejtem először, nem győzöm masszírozni. Kapok ellenanyag szurit összeférhetetetlenség miatt stb. És nem elég hogy fáj mindenem, nagyon kezdek pánikba esni, nagyon jó babám van, alig sír és nagyon féltem, tegnap este mikor szívattam a mellem, az egyik csecsemős nővér épp őt fürdette. Ahogy betette az ágyva, enyhén szólva dobás volt, egy kis macskát se dobnék le úgy, de szegény babám azért sem sírt, és azóta én még jobban rosszul érzem magam. Nem bírom itt a kórházban. Állandóan csak sírok, alig bírtam elaludni. Enni sem tudok szinte, nagy wczni sem. Én félek hogy a babám megérzi hogy rossz vagyok, félek azt fogja hinni hogy nem szeretem.
Életem de aranyos vagy! :D
A többiek mindent leírtak előttem, ezeken sok nő átesik. Nyugi, mély levegő. Igyál egy 3in1-ben kávét, ha mersz. Nekem a mai napig segít wc-zni. Ja és hogy mondjak egy cikis dolgot. Nem tudtam kakálni, kv-t nem mertem inni. Hülye voltam, otthon ittam, és nek fajt a baba pocakja, ha csak simán vízzel csináltam, nem tejjel.Na kaptam bogyót, nem segített. Ja mert az idegtől enni sem tudtam, meg a fáradtságtól. Akkor mit kellett volna kikakálnom :) Na kaptam valamilyen olajat. Ahhhhha, másfél napig magam alá kakáltam, mert nem tudtam visszatartani. Ezer hála a tena betétnek! :D :D Mennyit bőgtem, hogy a gyerek nem alszik, éhenkórász, én meg allandóan bekakálok, vizesedek, izzadok..... Ma már csak nevetek magamon. ;)
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat mindenkinek, tegnap még elég rendesen ki bőgtem magam de úgy néz ki megoldódni látszik a probléma...
Reggel behozták a kislányomat, megetettem, aztán fejtem, azt mondták csak abból amiből evett, a balt adtam 80 ml lett, elvitték a kislányt megmérni, 10ml evett, ezért pótolták, ideges lettem mert egyrészt a jobb mellem tele volt, és adnak is neki ki tudja mit.... na mindegy próbáltam 10 előtt keltegetni nagy nehezen sikerült, evett valamennyit, utána mentem fejni a jobb mellemet 95 ml, kérdeztem mennyit kellene egyen...mondta 30 ml és megbeszéltük hogy következő etetés előtt és után is viszem mérni, utána 20mlt evett, a nővér mondta kevés, pótolja mondtam szeretném ha az enyémmel pótolna, mondta azzal fogja bent van a hűtőben, jól esett volna ha ezt mondta volna a másik előzőleg. Akkor még ráevett 20 mlt, de mondta nem ígéri hogy 3kor fel ébred de, akkor is sikerült ennie, bár akkor nem mértem, ma este velem van, kikértem és kelek és keltem őt is. És ha jót gyarapszik holnap haza mehetünk...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!