Miért lennék rossz ember, ha nem akarok apás szülést?
A szülés és a menstruáció sem azért van, hogy akkor vonzó legyél. Elveszed a lehetőségét annak, hogy lássa a gyerekét megszületni, csak azért, mert nem vagy akkor elég vonzó? Milyen méltóságod veszik el???? Ha beteg leszel vagy öreg akkor világgá szöksz, hogy ne lássa?
Akármikor kimehet, ha sok neki, de szerintem megérdemli az apa is, hogy ott legyen, ha ott akar lenni.
Teljesen világos: párod nem bírja a vért, ezért tudnod, mi következne be valószínűleg, ha bent lenen szülésnél. Valószínűleg jobban ismered őt, mint ő saját magát, ráadásul írod is, hogy ügyesen keresztüljutsz a megpróbáltatásokon, de csak egyedül. Ezt tiszteletben kellene tartania.
Nem gondolom, hogy baj volna, vagy önzőség, ha nem szeretnéd, hogy bent legyen. Te szülöd majd meg a babát, nem ő. Neked kell megbirkóznod majd mindennel, ami a szüléssel jár, tehát jogod van azt mondani, hogy nem, köszönöm.
Ha szeret, ezt gond nélkül el is fogadja.
Bár nekem még nincs gyermekem, de teljesen meg értelek.
Ugyanezek okok miatt én sem szeretném, ha bent lenne a férfi.
Egyáltalán nem nyugtatna meg engem, hogy nézi a fájdalmaim, amitől ő is ideges. Jobb egyedül. Szerintem ne érezd rosszul magad ettől.
Teljesen érthető a kérésed. Nálunk apás szülés lesz, de a terhesség elején még határozottan nemet mondtam erre, és nem érzem, hogy szemét lettem volna, mielőtt megváltozott a véleményem. Elvégre aki szül, az hadd döntse már el, hogy akarja közönség előtt, vagy nem. Szép lenne, ha ennyi joga sem lenne valakinek.
Kérdező, küldd el őket a búsba, mert ha már terhesség alatt meg akarják mondani, mit csinálj, szülés után csak rosszabb lesz. A férjed majd megnyugszik, ha szülés után láthatja a babát,
Nem vagy rossz ember, csak beszéljetek át higgadtan, hogy mire oda kerültök ne legyen feszkó.
Az én párom bent volt, nagyon jó volt, nekem szükségem volt rá. Ő se bírja a vért, de a köldókzsinórt ő vágta el. Utána hetekig mondogatta naponta többször, hogy mennyire büszke rám, milyen jó élményként élte meg az egészet.
Egyébként arra nem gondoltál, hogy esetleg a kezdeti vajúdásnál bent lenne és a "durva" résznél meg kimenne?
A ferjem se birja az ilyeneket. Bejott. Kozben derult ki, h komplikaciok vannak, berohant egy egesz csapat. Ot lenyomtak egy samlira a TERDEMNEL.
A vegen az orvos mogotti fal is veres volt. (Nem valt le a mehlepeny, kezzel tepkedte)
Semmi undor nem maradt a ferjemben, vegig drukkolt es meg evek multan is meseli mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!