Miért lennék rossz ember, ha nem akarok apás szülést?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok,minden a legnagyobb rendben köztem és a férjem közt, de nem szeretném ha bent lenne. Egyrészt ő nem bírja a vért és az ilyesmit.Neki már az is sok ha menstruálok, fél hogy szenvedek, és a legkevésbé se vonzódik hozzám olyankor. Ez nem probléma, ettől még szeret, de egy szülés ennél ezerszer rosszabb. Kicsit megsértődöt hogy nem lehet bent, de ez az én döntésem. Nem akarok terápiákra járni szülés után, ha netán elmenne a kedve tőlem. Hiába hisz mást,ismerem. A másik ok én vagyok. Határozott nő vagyok, a fájdalmat is jól viselem, de csak és kizárólag egyedül vagyok erre képes. Nem hiányzik hogy bárki lássa a szenvedésemet aki szeret, hogy elveszítsem előtte a méltóságomat. Sokkal egyszerűbb lesz így. A barátnőim meg a szüleim viszont állandóan ezzel nyagfatnak, hogy milyen rossz vagyok, hogy ez egy szép emlék lesz mindenkinek, és hogy ne fosszam meg ettől a férjem. Nem értem ezt a hozzáállást, régen soha nem volt ott szülésnél a férj, mégse lett belőle tragédia. Megértem ha másnak ez fontos, de miért olyan ördögtől való, ha nekem nem?2017. aug. 5. 17:34
11/13 anonim 

válasza:

A férjem tévén keresztül sem bírja a vért, ha menstruálok azt sem, de benn volt a szülésnél és a lábam között állt. Élete legcsodálatosabb élménye volt Neki és nekem is. Ez egy csoda, utólag lehet megbánnád, ha nem engednéd, életünk leggyönyörűbb emléke. Csak hogy ne gondoljátok, hogy nem volt fájdalom és azért volt ilyen jó élmény nem igaz. Apukám 2 csukott ajtó mögött a folyósón hallotta, hogy üvöltök, azt hittem belehalok, de megéri és legalább a lehetőséget add meg Neki. Ha be akar menni engedd, maximum kiküldöd, ha nem jó így Nektek. 9 hónap alatt a Te hasadba van a Baba, Te érzed, Veled van, Neki ott van először lehetősége meglátni, megérezni. Nagyon gondold át szerintem és ne csak a Te döntésed legyen. És a házaséletünk ugyanolyan jó, mint előtte.
12/13 anonim 

válasza:

Én azt nem érte, hogyha férjed tényleg nem bírja a vért, akkor minek akar egyáltalán bemenni?
A másik kicsit OFF.
Elég fals az a logika, hogy ha valaki, aki szeret, szenvedni lát, akkor elveszíted előtte a méltóságodat. Egy normális kapcsolatban (nemcsak párkapcsolatban, hanem mindenfajta emberi kapcsolatban) pont az a szeretet jele, hogy a másik ember előtt merek gyenge lenni, föl merem vállalni testi-lelki problémáimat, szenvedésemet, mert nem fog visszaélni vele. Elesett ember pont arra vágyik, hogy olyan ápolja, akivel érzelmi közelségben van.
13/13 anonim 

válasza:

kérdező nagyon jo anya vagy.mai világba ritka,aki nem akarok se baba apjával se rokonal,se családtaggal se barátnővels,e szomszéddal szülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!