Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik a kiírt idő után szültek:...

Akik a kiírt idő után szültek: nektek is agyatokra ment már a sok érdeklődő telefon?

Figyelt kérdés
Tegnapra voltam kiírva, de még semmi jele, hogy indulna a gyerek. Már két hete kb minden ismerős, rokon csak és kizárólag azért hív fel, illetve ha én hívom, az az első kérdése, hogy na mi van már?! Mit gondolnak, hogy már egy hete megszültem, csak elfelejtettem szólni? Lelkiismeret-furdalásom kezd lenni, mintha én tehetnék róla, hogy még mindig egyben vagyok. Kezdek nagyon morcos lenni. Más is van/volt így? Hogy kezelitek a helyzetet? Én már nem nagyon veszem fel a telefont sem...
2010. máj. 24. 14:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik 13 napos túlhordós vagyok. Hát igen, elég durva volt. Az én kisfiamat apukája belém betonozta, mert Őt semmi nem zavarta, semmilyen fortélyra, csodaszerre, házi praktikára, oxitocinra sem akart előbújni. 41+6 hetesen, oxi infúzióval a fájástevékenységem alulról verte a 20-as görbét. Méhszáj 3111, az is csak a 12 magzatvíz vizsgálat miatt. Haskeményedéseket, jósló fájásokat hírből sem ismerem.

Szurkolok, hogy napokon belül megszülessen a kisfiad!

2010. máj. 25. 14:08
 12/15 anonim ***** válasza:

21:40, 13:24es vagyok

Én is mondtam a férjemnek, hogy kevesebb kötőanyag is elég lett volna :-D

2010. máj. 25. 14:16
 13/15 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok! :) :) Utolsó, jót nevettem a kötőanyagon. :)

Kicsit én is tartok attól, hogy nagyon nagyra nő odabent, a 36. héten saccolták 2900 g-ra (jó, tudom, ez nem mérvadó). Szeretném megúszni gátmetszés nélkül, de hát az ugye úgyis majd ott és akkor dől el.

Apa azt mondta, hogy az ő fia - hozzá hasonlóan - precíz gyerek, és a kiírt napra jön majd elő, hát nem jött be neki. :)

2010. máj. 25. 14:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát a gátmetszést én megúsztam. Helyette a hasamat vágták fel. :(

Ahogy írod, a becslés nem mindig mérvadó. Az én fiamra azt mondták, hogy átlagos méretű baba lesz. 3950 grammal és 60 centivel született.

Beszélgess Vele sokat, és győzd meg, hogy nagyon várjátok már idekint. Hátha...

2010. máj. 25. 14:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Szeretheted őket, ha ezt zaklatásnak veszed. Ha nem hívnának, akkor meg az lenne a baj, mi?!
2010. nov. 4. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!