Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet hogy hülye kérdés, de...

Lehet hogy hülye kérdés, de ha mentek szülni akkor hova teszitek a személyes dolgaitokat hogy ne "keljen lába"? Gondolok itt pl. telefon, iratok, stb.

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a párom kezébe adtam :) Végig velem volt.
2009. aug. 4. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezen már én is gondolkoztam, mivel nem biztos, hogy a férjem velünk lesz, mert lehet dolgozni fog, másra meg vagyok kíváncsi. Nem tudom, hogy hova teszem majd, biztos van olyan hely ahova biztonságosan le lehet pakolni, legalábbis remélem, de én is veled együtt várom a válaszokat. 37 hetes kismama
2009. aug. 4. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ettől én is nagyon félek,max megkérsz egy szimpinek tűnő szobatársat,hogy vigyázzon rá.Szerintem sokkal többet nem tehetünk,legalább is ahol én szülök,tuti nincs értékmegőrző.
2009. aug. 4. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahol én szültem ,ott a szülőszoba öltözőjében volt szekrény,nevemet ráragasztották,mikor vége volt a 2 órás megfigyelésnek és toltak a gyerekágyas szobába,akkor az ágyamra tettek minden holmimat,és hozták velem.Szerintem ez a legjobb megoldás,nem tűnt el semmim.Utána a szobában is zárható szekrények voltak,bár nem volt rá szükség,mert 2 ágyasban voltam és 3 szobatársat "fogyasztottam" el 12 nap alatt,de senkivel nem volt gond.
2009. aug. 4. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Szülőszobában az ágy mellet volt, a szobában szintén.
2009. aug. 4. 19:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Egy szekrényben amihez adnak egy kulcsot. Ugyhogy biztonságban volt. A kulcs apánál volt addig. :)
2009. aug. 5. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!