Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik a kiírt idő után szültek:...

Akik a kiírt idő után szültek: nektek is agyatokra ment már a sok érdeklődő telefon?

Figyelt kérdés
Tegnapra voltam kiírva, de még semmi jele, hogy indulna a gyerek. Már két hete kb minden ismerős, rokon csak és kizárólag azért hív fel, illetve ha én hívom, az az első kérdése, hogy na mi van már?! Mit gondolnak, hogy már egy hete megszültem, csak elfelejtettem szólni? Lelkiismeret-furdalásom kezd lenni, mintha én tehetnék róla, hogy még mindig egyben vagyok. Kezdek nagyon morcos lenni. Más is van/volt így? Hogy kezelitek a helyzetet? Én már nem nagyon veszem fel a telefont sem...
2010. máj. 24. 14:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%

Na, nyugi! :) Legyél türelmes velük, csak jót akarnak, aggódnak.

Engem már a 38. héttől állandó jelleggel piszkáltak. Én ezt még bőven tudtam tolerálni, de a szülés utáni telefonáradatot már nem, úgyogy 1 hétre ki kellett kapcsolnom a telefonom .

2010. máj. 24. 14:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez már csak ilyen. Próbáld meg pozitívan felfogni. Az gondolom jobban zavarna, ha senki nem hívna és érdeklődne felőletek. Inkább örülj neki, hogy sokan szeretnek és gondolnak rátok!

Gyors szülést és jó egészséget kívánok mindkettőtöknek! Kitartás!

2010. máj. 24. 14:24
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Szia! Ha meg nem keresne senki azért lennél kiakadva... de komolyan, nem kell ezt ennyire felfújni, örülj hogy kíváncsiak meg van-e már a babád, ezt te nagyon felfújod, feleslegesen.
2010. máj. 24. 14:26
 4/15 anonim ***** válasza:
83%

Az hagyján,nekem a boltban a pénztáros mondta,hogy magának már szülnie kellett volna!

Kösz,hogy szólsz!:)

2010. máj. 24. 14:54
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
13 napot hordtam túl a kisfiamat, elképzelheted, hogy ennyi idő alatt mennyien érdeklődtek felőlünk. (2 nap alatt lemerült a telefonom, pedig máskor 6 naponta szoktam tölteni) Engem nem zavart az érdeklődés.
2010. máj. 24. 16:03
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én egy napnál tartok... De már volt aki április óta szzal nyaggat h mi van a gyerekkel... a szomszéd napi 2* mondja el, h már feküdjek be. mondtam neki, h nem szálloda az, h bemegyek, h én most be akarok feküdni... majd befektetnek pénteken, ha addig nem jön magától... én elmondtam mindenkinek, h ne aggódjanak, szólni fogunk amint bemegyünk a kórházba. oda amúgy se szeretnék sok látogatót, csak a közvetlen családot, és a legjobb barátokat. majd nyaggatnak itthon... türelem! már nem sokáig zaklatnak! :)
2010. máj. 24. 18:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

szia

engem a védőnő akasztott ki.

Kijött, mert azt hitte, hogy nem jelentettem, hogy megszültem. hát azt az arcot kellett volna látni, amikor meglátott nagy hassal. (13. nap túlhordásnál indítottak)

Ja, amúgy a telefonokat nem vettem fel :-D a párom mindenkit lerázott.

2010. máj. 24. 21:40
 8/15 anonim ***** válasza:
Én 13 nappal hordtam túl a második babámat, nekem az utcára való kilépés volt nehéz. Nekem is az volt az érzésem, hogy én nem sinálok valamit jól, mindenki akivel összefutottam közölte az okosságokat. Engem kb. 3 napig idegesített, de nagyon, aztán egyszerűen leráztam magamról a beszólásokat. A legjobban bejött szöveg: Köszönöm szépen az érdeklődést, a fiam már most tudja, hogy hova jön, és még egy kicsit ráhúz a jóban. Amint meglesz szólok! És tényleg szóltam is. hazajöttünk a kórházból és az összes szomszédomhoz becsöngettem, de a leghülyébb időpontokban. hétvégén reggel 6-kor, meg este 10-kor. Akkor kelt a baba.
2010. máj. 25. 11:01
 9/15 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a hozzászólásokat. :) Azért a 13 nap túlhordás már durva lehetett...

Csütörtökön indítják, ha addig nem tér jobb belátásra a legény. Bár pont aznapra mondtak hidegfrontot, remélem, elindul magától is.

Ma kérdezte egy ismerős, akivel összefutottam a boltban, hogy mikorra vagy kiírva? Mondom: tegnapelőttre. :D Jó nagyot nézett, hogy akkor hogyhogy vezetek, meg nagy bevásárlást csinálok, meg egyáltalán. :) Azt még nem is mondtam neki, hogy sarlózok meg palántázok, kint nyüzsgök egész nap, aztán mégsincs semmi előrelépés... :)

2010. máj. 25. 13:06
 10/15 anonim ***** válasza:

szia

21:40-es vagyok

Én is kipróbáltam mindent. Nekem azért nem indították hamarabb mert minden eredményem jó volt.

erre azzal jöttek az okos szomszédok, hogy akkor biztos elszámolták. hiába mondtam, hogy 4 hetes terhesen már tudtam, hogy babám lesz (nekem, ha egy fél napot késett, már babás voltam mindhárom lányommal :-D), és az ő olvasatukban a poz. teszt után lettem csak terhes, mert kb. úgy jött ki.

0. fokban érett méhlepényem volt a szüléskor is, csak a lányom volt 4,95 kiló.

Ő volt bent a legtovább, a 2. a túlhordás 11. napján adta fel (elfolyt a magzatvíz, mikor a nagyobbikkal a kezemben lépcsőztem a kórházban), a 3. csak 10 napot volt bent pluszban, mert rossz lett egy nst (legallábbis a doki ezzel a címszóval indította).

Kitartás, bennem az tartotta a lelket, hogy nem a hasamban fog érettségizni :-D, előbb-utőbb csak kijön :-D

1. 4,95 kg , 2. 4,7 kg, 3. 5,1 kg ez a túlhordás hátránya, de mindhárom természetes úton született :-D

2010. máj. 25. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!