Mennyire gyakori, hogy a szülés végén a doki belekönyököl a hasba, hogy "segítsen kinyomni" a babát?
ÁEK-ban (MÁV) szültem, kifejezetten gyors, problémamentes szülés volt, de a végén a doki egyszer csak rám ugrott és iszonyú fájdalmat okozva, "rásegített" babám születésére. Gyakorlatilag kinyomta belőlem....Arra hivatkoztak, hogy nagyon legyengültem a végére. (Alig 3-4 órát tartott a szülés, szépen tágultam, nem tudok róla, hogy elakadt volna a baba...)
Más is tapasztalta ezt?
Sajnos van olyan, hogy siet a doki, és azért alkalmaz olyan módszereket, ami egyébként elkerülhető lett volna.
Én pl. 1 héttel túlhordtam, már minden nap mentem vizsgálatra. Utolsó előtti napon felszóltak a dokimnak, hogy itt vagyok, 3 órát vártam, nem jött le. Hát, megvizsgált az ügyeletes doki, aztán hazamentem.
Végülis neki is van diplomája, nem?
A fogadott orvosom, nem tudom miért gondolta, hogy nekem egész héten minden nap jobb dolgom sincs, mint őrá várni.
Másnap szombaton indult meg a szülés. Behívták, hát ki volt akadva, hogy miért nem vártam meg tegnap, ő meg akarta indítani nálam a szülést, mert ma szabadnapos. Na, hol van az oxitocin.
A férjem azért nem állta meg szó nélkül, de ha én szülnék még egyszer, tuti nem nála szülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!