Mennyire gyakori, hogy a szülés végén a doki belekönyököl a hasba, hogy "segítsen kinyomni" a babát?
ÁEK-ban (MÁV) szültem, kifejezetten gyors, problémamentes szülés volt, de a végén a doki egyszer csak rám ugrott és iszonyú fájdalmat okozva, "rásegített" babám születésére. Gyakorlatilag kinyomta belőlem....Arra hivatkoztak, hogy nagyon legyengültem a végére. (Alig 3-4 órát tartott a szülés, szépen tágultam, nem tudok róla, hogy elakadt volna a baba...)
Más is tapasztalta ezt?
Tulajdonkeppen az egyik muvelet a sok kozul amit csinalnak de Tilos igy kinyomni a gyereket.
Mintahogy Tilos a mehszajat kezzel tagitani.
22:22-esnek: csaszar alatt szedtek ki a mehlepenyt, de elobb gyereket ki, utana konyokoles, hogy lepeny is jojjon es utana varrtak. Egyebkent kulfoldon szultem.
22:17-es
Én az első gyereket nehezen nyomtam ki, mondta is a doki, hogy a következő fájásnál segít. Na, gondoltam, hogy most beletérdel a hasamba, mert hallottam már én is ilyet. De csak egy kicsit nyomta meg.
Anyu viszont mondta, hogy a bátyámat úgy könyökölte ki belőle az orvos, úgy fájt, azt hitte, hogy eltört a gerince. De nem is sírt fel, már annyira el volt kékülve. Szerencsére később nem lett baja, de ott már muszáj volt a durvaság.
Ezek sajnos nem rossz indulatbol jonnek.
Az en baratnomnek azt mondta az orvos hogy:nyomjon mar mert mennek aludni!!!
14:14 vagyok.Sajnos ebben az esetben nem poenkodasrol volt szo.Az ismerosomnek elorehajlo mehe van ezert felt erosen nyomni.
Sojnos en is ennel a brutalis dokinal szultem,nem kell bemutatni az otromba stilusat,latszik rajta hogy unja az egeszet,akkor miert nem megy nyugdijba,mar megtehetne.
Nagyon haragszom ra.Ez a harmadik szulesem volt,az elso ketto is fajdalmas volt de megis egy szep szuleselmeny maradt vissza,mert kedves es segitokesz dokinal szultem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!