Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek? Szülés...

Mi a véleményetek? Szülés közbeni sérülések?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom... dívány.hu, szar meg stb, most ettől vonatkoztassunk el, mert a történet sajnos igaz.

[link]

Kiemeltem, amit én is pl. mindig leírok, hogy miér választom a császárt, de a cikkről összességében érdekelne a véleményetek, ti is így látjátok-e

"Dietz professzor úgy véli, mindez azért van így az Egyesült Királyságban, mert a szülészeket nyomás alatt tartják, hogy a császármetszések arányát leszorítsák. A császármetszés költsége ugyanis 1700 angol font, míg egy normál szülésé 750.

„Láttam már életemben olyan nőt, aki tartós sérülést szerzett császármetszés következtében, ugyanakkor minden héten legalább öt olyat látok, aki életre szóló sérülést szerez, főként fogó használata miatt, és mindez azért, hogy elkerüljék a császármetszést.” "

2017. aug. 4. 09:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes cikk. Én hüvelyi úton szültem, én alapból szóltam a dokimnak ha úgy adódik nem vagyok a gátmetszés ellen, repedni nem akartam. Nem volt probléma. Vizelettartási problémám volt nem tagadom de pár hónap alatt helyreállt. Én is inkább császármetszés következtében kialakuló problémákat hallok többször,a hüvelyi szülés általában problémamentesebb. Sztem ez nagyon szélsőséges eset amiről a cikkben szó van.
2017. aug. 12. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!