Mitől függhet, hogy ennyire különbözően reagálnak a férfiak a szülés közbeni látványra?
Többször hallottam már olyan sztorit, hogy a szülés után a férfi elvesztette a szexuális érdeklődését, mert látta kibújni a gyereket, meg mellette mindenféle testnedveket.
A saját szülésem évekkel ezelőtt volt, a férjemet "félrelökték" egy kisszékre, a térdem magasságában, így premier plánban nézett végig mindent. Komplikált szülés volt, még azt is végignézte, ahogy az orvos a méhlepény darabkáiért nyúlkál fel és tépi ki szülés után.
A minap rákérdeztem, hogy benne hogy maradt meg ez a kép, amit az alvázamról látott. Ő azt mondta, hogy akkor nem szexuális szemszögből nézte. Izgatott volt, sajnált, drukkolt és inkább orvosi szemszögből szemlélte a dolgot. Meg feszengett, mert tevőlegesen nem tudott semmiben részt venni, hiszen nem orvos.
A következő 6 hétben a libidója lekapcsolt, mert tudta, hogy kockázatos lenne. De amint a kontrollon mindent rendben talált az orvos, azonnal visszakapcsolt - ezt én is így tapasztaltam.
Más helyzetben féltékeny lett volna, hogy egy másik férfi felnyúl, de amikor azt nézte, hogy az orvos szó szerint könyékig bennem van, akkor a sajnálaton kívül semmilyen más érzelem nem volt benne. (Jó, az orvos se nyögött kéjesen, hogy de jó neki.)
Min múlhat, hogy ki hogyan reagál a látványra?
Az adott emberen.. Minthogy valaki nem akar természetes úton szülni, valaki ostorozza magát a császár miatt, valaki "gusztustalannak" tartja a szoptatást, valaki képes 5 évig szoptatni a gyerekét, valaki.. valaki.. valaki..
Nincs magyarázat, csak annyi, hogy mások vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!