Szült valaki mostanában Gyöngyösön? Megosztaná velem hogy milyen volt? Természetes szülés és császár is érdekelne. Nekem császár lesz de szeretnék minél több véleményt hallani az új szülészetről. Mit kell bevinni a kórházba magunknak és a babának?
Figyelt kérdés
Második baba lesz,az első nem itt született.2016. márc. 6. 18:30
1/4 anonim válasza:
Szia!
Októberben szültem Gyöngyösön. Természetes szülésem volt. Az első is ott született. Csak pozitív élményeim vannak, mindenki nagyon kedves volt. Mire vagy konkrétan kivancsi?
2/4 anonim válasza:
Ja igen. Anyukának a szokásos kórházi csomag. Babának kell vinni a szokásoson kívül pelust, popsitörlőt, popsikrémet is.
3/4 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi milyenek a nővérek,az ott dolgozók.Eldobhatós bugyit lehet használni?És a babának ruhát is vinni kell?Császárnál hány napot kell maradni bent?
2016. márc. 7. 13:20
4/4 anonim válasza:
A nővérek, csecsemősök kedvesek, segítőkészek. Babànak ruhát lehet vinni, de ha nincs, adnak rá kórházit. Nem tudom csaszarnal mennyit kell bent lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!