Dr. Gubás Péter ill. Dr. P. Szikszay Ádám szülész-nőgyógyász szakorvosokról írnátok véleményt, személyes tapasztalatot?
Nekem Dr.P.Szikszay Ádámról van véleményem igaz nem nála szültem de hozzá jártam fél évig. Nagyon aranyos,kedves orvos, szakmailag is megvoltam vele elégedve mint nőgyógyász.Minden vizsgálatot saját maga végzett el.Mindent elmagyarázott latinul illetve úgy hogy én is megértsem. 2-szer voltam nála magánban de azt is csak azért mert én akartam,mindig a kórházba hívott be.Sokan azt hiszik hogy drága nála a szülés én erre is rákérdeztem nála és egyáltalán nem drága.
Ami miatt én sajnos megváltam tőle: rengetegszer vettem észre,hogy úgy viselkedik mintha nem is ezen a földön járna. Szó szerint volt,hogy a falnak magyarázott és nem nekem.Fogadott betege voltam, de azt sem tudta kivel beszél telefonon csak akkor amikor amikor átjárhatóságim volt. Kicsit pénzéhesnek tűnik. Illetve a meddőségemben próbált meg segíteni,csak egy gond volt fél évig szedetett velem hormonokat terhesség elősegítésére és másik orvostól tudtam meg,hogy ezek terhesség megtartására vannak.
Szülni nem szülnék nála, mint nőgyógyász járnék hozzá! Azért ha nem gond ajánlanék még egy orvost. Dr. Telek Tamás. Nagyon jó orvos!!!
Amúgy hogy tudsz köztük választani? Az egyik Miskolcon dolgozik, a másik Budapesten.
Egyébként engem mindketten vizsgáltak már és nagyon kedvesek voltak, pedig egyik sem volt a fogadott orvosom. Én nem választottam volna egyiket sem, mert én jobban szeretem a tapasztaltabb orvosokat és különösen 4 éve (amikor nekem aktuális volt a kérdés) még nagyon fiatalok voltak (legalábbis ránézésre). Gubásnak több betegét ismerem, mindegyik nagyon elégedett vele. Pletyka szinten hallottam, hogy nem önszántából váltott kórházat. Talán ennek utánakérdeznék a helyedben.
Első vagyok. Utolsó, igazad van, de én mégsem mentem volna semmi pénzért a megyeibe, pont a körülmények miatt, sajnos rengeteg a roma. A Semmelweisben is van, de a megyeiben tömegesen.
Én a megyeiben dolgozóktól azt hallottam (mielőtt választottam, én is utána érdeklődtem, hogy miért váltott kórházat), hogy rengeteg betege volt, szinte elszedte a többiektől a betegeket, és ezért nagyon megorroltak rá, kikezdték, folyton csesztették minden miatt.
Ki tudja mi az igazság. :)
Egyébként Gubás nem dolgozik Pesten is? Akkor a kérdező lehet, hogy Pesten szül.
Lehet, hogy dolgozik Pesten is, akkor tárgytalan, amit írtam, bár ez nem tudom hogyan lenne lehetséges. Akkor hogy lehet rá számítani? Ha az egyik városban épp szül nála valaki, akkor a másik városban szülő nő megszívta? A Megyeiből való távozás okának én egészen mást hallottam.
Persze mindenki magának dönti el mi számít neki a kórház és orvosválasztásnál. Nekem mindketten nagyon szimpatikusan egyébként, mindketten alaposan vizsgáltak, kedvesek voltak velem, megfelelően tájékoztattak.
Egyébként a Megyei nagyon lepukkant volt, amikor szültem, de két folyosó volt, ha érted mire gondolok. Elvileg azóta át is került a szülészet a csillagpontba, így most nem tudom milyenek a viszonyok, de az egy vadonat új épület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!