A 7. kerületben lakom. Női nőgyógyászt keresek: lehetőség szerint nem pusztán név, hanem személyes tapasztalat alapján - a szaktudást és emberséget mint legfontosabb szempontokat figyelembe véve. Javaslat?
"Ha magánorvoshoz szeretnél menni,dr Rigó Barbarát(Maternity Klinika) és Nega Doktornőt(Róbert Klinika) tudom ajánlani.
Ha állami rendelésre akarsz menni,akkor dr Páczai Anitát ajánlom a Jahn kórházban vagy Vesztergom Dórát a Sote II-n.
Ezek személyes tapasztalatok(Negánál kettőt szültem:):)),a többi pedig barátok-ismerősök ajánlásai!"
2.
Női nőgyógyászról szólt a kérdés... nem?
„Nőként végezni szülész-nőgyógyászati orvosi tevékenységet azért jó és érdekes, mert nőként pontosan ÉRTEM, hogy az engem felkereső páciens mit akar, vagy éppenséggel mit nem akar elmondani. Panaszait pedig ÁTÉRZEM, mert valószínűleg már én is megtapasztaltam, vagy meg fogom tapasztalni azokat.”
szülész-nőgyógyász, gyermeknőgyógyász
Rendelési idő:
csütörtök: 16–20 óráig
A rendelés helyszíne a G1 Intézet.
Telefon: (06-1) 437 0297
Fax: (06-1) 436 7340
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!