Tudnátok képet felrakni szülés előtti ill. szülési közbeni ctg-s leletről?
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 19:31
1/8 anonim válasza:
Hát nálunk nem adják ki a szülés közbenit, nem tudom máshol hogy van. :))
2/8 anonim válasza:
De mit szeretnél látni rajta? A lényege, hogy fájás közben akcelerál vagy decelerál-e a magzati szívhang, illetve hogy mennyi az alapfrekvenciája. Ha a fájások erőssége érdekel, nekem 90 körül mozgott az elején, utána nem tudom, mert sürgősségi császár lett.
3/8 anonim válasza:
Képet én sem tudok felrakni.De ha a fájások erőssége érdekel akkor 180-ig is felugrott míg figyeltem,de érzéseim szerint voltak ennél durvábbak is :)
4/8 anonim válasza:
én se kaptam meg a vajúdás alattit, de láttam ahogy rajzolja a gép: félköríveket láttam a lap tetején, mert a fájás csúcsa, már a beskálázott részen kívül esett volna.
5/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Értem,hát igazából 90-es görbéim voltak 2 hete ahol kérdezték érzem e mondtam hogy nem fáj,érezni érzem de nem úgy. Azóta volt kettő ctg-m ahol nem voltak olyan nagyok 50-60-asok,de azt mondta a szülésznő hogy mások ezzel már befeküdnek vagy utána lassan szülnek és hogy fáj e,hát mondom érzem hogy van valami mert mikor keményedik a baba is jön kifelé és nagyon nyom alul. De erre sem mondhatom h fáj. És kérdeztem egy kismamát akinek ilyen görbéi voltak hogy ő visszatartót kapott mikor ilyenek voltak és annyival fog változni szülésnél hogy nme hegyes lesz a teteje hanem domború és tovább fog tartani a fájás. Na most tegnap rá sem nézett a doki a papírt sem!,meg sem vizsgált hogy ki vagyok e nyílva vagy valami,mert nem ért rá,csak hogy 1 hét múlva találkozunk.. Nos egy hét múlva töltöm a 40.hetem.. Éjszaka görcsölgettem,meg nem aludtam semmit mert nagyon fájt a hasam akárhogy feküdtem,de aztán elmentem fürdeni jó meleg vízbe és elmúlt a görcs. Hát nem tudom mire számítsak.. Első baba és tanácstalan vagyok..
2012. máj. 25. 07:47
6/8 A kérdező kommentje:
Jahh hozzáteszem az a kismama azért kapott visszatartót mert csak 35-36 hetes volt.
2012. máj. 25. 07:50
7/8 anonim válasza:
szia, nekem van fotóm a szülés alatti ctg-ről, a barátom lefotózta milyen fájásaim voltak. Ha elküldöd az e-mail címed átküldöm, bár az értékek a szélén nem látszanak jól de hátha segít.
8/8 anonim válasza:
tegnap szültem, és figyeltem közben a ctg-t.
még a 80 se volt semmi, az igazi fájás nálam 150nél kezdődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!