Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A 3. szülés mennyire gyors?

A 3. szülés mennyire gyors?

Figyelt kérdés
Most várom a 3. babát. Betöltöttem a 38. hetet és egyre több jóslófájásaim vannak. Fáj a derekam és óránként keményedik a pocakom néha még szúró nyilalásokat is érzek. Külső méhszáj 1 újnyira nyitva belső még zárt. Előfordulhat hogy hamarabb születik meg a baba vagy ez semmit nem jelent? A 3. baba hamarabb kibújik mint az első kettő? Bár nálam az első 2,5 óra alatt lett meg a másidik 2 óra alatt. Azt hallottam hogy a 3. baba könyebben és gyorsabban születik, Kinek mi a tapasztalata
2012. máj. 23. 17:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát nálam a harmadik tartott legtovább.Így volt sorban,első 3 ó,második 1ó 45p,harmadik 3 ó 15p,negyedik 2ó 10p.
2012. máj. 23. 18:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem minden szülés egyforma!
2012. máj. 23. 18:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Az kimaradt,hogy a harmadik volt a legnehezebb szülésem is és a negyedik fájt a legjobban.A méhszáj ilyenkor már gyorsan tud változni,erre nem lehet adni.Nekem 3 terhességemnél nyitva volt már 17-18. héttől,még is inditották a szüléseimet.
2012. máj. 23. 18:12
 4/10 anonim ***** válasza:

A második babám az első fájástól számított 50 perc után a kezemben volt.

A 3. babámmal 10 óra vajúdás, fájásgyengeség, oxitocin...

Vele volt a legnehezebb :( és az első kettő együttvéve nem fájt annyira mint a 3. szülés :(

Anyukámnak is a 3. szülés volt a leghosszabb, legfájdalmasabb.

Kívánom, hogy neked könnyebb legyen!

2012. máj. 23. 18:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon szép jó, könnyű és gyors volt a harmadik szülésem is. Picit ugyan hoszabb volt, mitn a második, de GOndoltam a kórházban majd mondanak valamit. Bementünk férjemmel, dokim pont ügyeletes volt- és közölte, hogy bő 3ujjnyi a méhszáj- szerencsém van, hogy eddig nem éreztem semmit- de gondolom ezt éreztem én hogy készülődik már a szervezetem a szülésre. Így mondta a dokim, hogy készítsenek elő szülésre, és megrepeszti a burkot. 5kor megrepesztette, 6-ig kezdtek fájásaim lenni, és rendszereződni, Baba feje nem volt jól beilleszkedve, így a következő fél órában különböző pózokban kellett a fájásokat várni, oldaltfekve, állva stb. fél7kor már mondták, hogy nyomhatok is. Próbáltam, de a baba feje még mindig nem volt jól beilleszkedve, így még két tolófájást oldalt fekve kellett kivárni, majd ezután már 1nyomásra kintvolt a kicsikém. Ez 7óra előtt volt 8perccel!! :) Szóval szűk két óra volt. De azt a két tolófájást leszámítva, amit oldalt fekve kellett kibírni, szinte alig fájt. :) Szóval nagyon jól sikerült. :)

Nem törvényszerű, hogy melyik szülés a legkönnyebb, legnehezebb... Remélem neked is könnyen megy majd- majd írd ám meg!!!

2012. máj. 23. 21:39
 6/10 anonim ***** válasza:

nekem a harmadik volt a legnehezebb és a leglassúbb.

de mivel minden ember és minden szülés más és más, ezért ez nem mérvadó.

2012. máj. 24. 05:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti:) Én is szeretnék gyors és könnyű szülést. Nem tudom miért de az előző kettő szülésemnél nem féltem ennyire mint most. A burokrepesztés az nem fáj? Szeretnék már túl lenni mindenen és a kezembe tartani a babócát:) Remélem én is gyorsan túl leszek rajta:)
2012. máj. 24. 08:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia. Én 2hete szültem meg a harmadik kisfiamat. Az első 12óra volt, a második 4óra, a harmadik is 4óra alatt lett meg. 12:30kor burkot repesztett a dokim, és 16:30kor már a mellkasomra fektették. Igaz a harmadik fájt a legjobban, de mikor megszületett, már minden fájdalmam elmúlt. Kitartást, és könnyű szülést kívánok.
2012. máj. 24. 12:10
 9/10 anonim ***** válasza:

utolsónak: Gratulálok a 2hetes kisbabához!! :)

5-ös vagyok.

Nálam mindháromszor repesztették a burkot, és egyátalán nem fájt egyszer sem. Elméletileg fájás közben csípi ki a doki, de most harmadszorra fájás nélkül kerültem még a szülőszobára, akkor repszette meg, de az sem fájt.

A szüléstől ne félj- mert pont ezzel nehezíted meg. Szerintem nagyon sokat jelent, ha az ember úgy megy szülni, hogy lélekben-fejben is felkészül. Csak arra gondolj, hogy könnyű gyors szép szülésed lesz, ügyes leszel te is és a baba is, és alig fog fájni. Én ezzel tuningoltam magam a 9hónap alatt és így is lett. Egy percig se gondolj arra, hogy félsz, hogy fájni fog, meg milesz veled!! :) Tudom, könnyű mondani, de próbáld meg!

Nagyon szép szülést kivánok neked, és majd tényleg írd meg, hogy milyen volt!!

2012. máj. 24. 13:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Sok ismerősöm van, akinek a 3. szülés volt a legkegyetlenebb.
2012. máj. 24. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!