Ugye a 2. szülés már könnyebb lesz?
Figyelt kérdés
Az elsővel rettenet hosszú volt a vajúdás és valami borzalmas kibírhatatlan fájdalommal járt. Ez 1 éve volt. most 26 hetes terhes vagyok, de alig merek a szülésre gondolni...2012. máj. 24. 06:33
1/8 anonim válasza:
Nekem is ez volt az első kérdésem a nőgyógyásztól szülés után, mert nagyon hosszúra nyúlt nálam is a vajúdás. Erre ő azt mondta, hogy nincs két egyforma szülés, de általában a 2. már rövidebb szokott lenni, a tested "emlékszik" mit kell csinálnia. Szerintem próbálj meg inkább arra koncentrálni, hogy milyen jó is lesz, ha már meglesz a babád!
2/8 anonim válasza:
Első 18óra mindennel, a második 2óra.
És az elsőnél "haldokoltam" a fáradtságtól, a másodiknál távaltattam a nagyot és az altatóit énekeltem a folyosón sétafikálva vajúdás alatt:)
3/8 anonim válasza:
Elsőnél 11 óra volt a szülésindítástól a szülésig, másodiknál szülésindítástól számított 9 óra múlva lett meg.
4/8 anonim válasza:
32 hetes terhes vagyok és nagyon félek a szüléstől.
a 2. baba lesz az első mindennel együtt 8 és fél óra volt.de pont ezért félek mert tudom hogy sokkal rosszabb is lehetett volna.félek hogy most nem úszom meg ennyivel.
5/8 anonim válasza:
Szia. Első szülésem 12óra volt, a második szülésem 4óra. 2hete szültem meg a harmadik kisfiamat, aki szintén 4óra alatt lett meg, de a harmadik fájt a legjobban. Az első kettő semmi nem volt ehhez képest.
6/8 anonim válasza:
Első szülésem 13és fél óra 2. szülésem 24óra kő kemény vajúdás 7óra oxitocinnal most a 3.-kal vagyok 26hetes terhes és rettegek a szüléstől.
7/8 anonim válasza:
Mindkettő babám az indítás után 4 órával született meg. Az elsőnél 2 óra volt nagyon rossz, a másodiknál 15 perc, vagyis 4 fájás, és 3 tolófájás, a harmadikra kinn is volt. Sokat beszélj a babáddal, hogy segítsen Te is segítessz majd neki, ill. gondolatban vezesd végig a szülést, hogy foga majd kibújni a baba.
8/8 anonim válasza:
Nekem az első szülés 3 óra, a második 1,5 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!