Miért nem engedik az egri kórházban, hogy négykézláb vagy guggolva szüljenek a nők? Pedig így könnyebb lenne a szülés is. Háton fekve a legszűkebb a szülőcsatorna.
Szia! Bár nem a kérdésre válaszolok, de én pl. amíg vajúdtam addig a labdán ültem és pattogtam, aztán mikor már nagyon durva fájásaim voltak, és a kitolási szakaszban már el sem bírtak a lábaim, örültem, hogy feküdhetek. Ez összesen 15 perc volt.
Könnyű szülést!
Ha jó csapatot választassz magad köré akkor a szülőfotelben is szülhetsz...Én abban tervezem kb2 hét múlva!
Amúgy guggolva állva szimplán azértnemengedik mert a dokiknak kényelmetlen!
Az elsőt háton fekve szültem (bár most már új állítható szülőágyak vannak...)és 50 perc volt a kitolás(baba 3950/61 buksi 36cm)De én is biztos vagyok benne,ha nem kellett volna feküdnöm ez az idő lényegesen kevesebb lett volna...Majd most hasonlíthatok,mert ez a bébi inkább nagyobb lesz mint kisebb..
2 éves kislány és 37 hetes pocakcsajszi anuyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!