Milyen ez a szülési módszer, egyáltalán van rá lehetőség?
Ezt főleg előre tervezett császárnál szokták csinálni.
Gyógyszerrel meg tudják indítani a természetes szülést is, bár ezt inkább akkor szokták alkalmazni, ha késik a baba, nem előre. Persze előfordulhat olyan indok, ami miatt erre szükség van.
Hallottam olyat, hogy valaki karácsony után szült volna, de ő mindenféleképpen karácsony előtt vagy karácsonykor akart szülni.Mondanom sem kell, hogy nem kevés pénze volt a csajnak, és így megindították neki!
Én ezt nagyon undorítónak tartom..A babával ha nincs semmi gond, akkor szerintem menjen minden a maga módján.Egyébként az indított szülés sokkal fájdalmasabb, mint ha simán magától indulna be!(mesélték).Nekem indított volt, mert nem volt jó a babám szívhangja...meg akartam halni a fájdalomtól.
A tervezett császárosokról is meg van a véleményem..(persze azokról akiknek nem indokolt!!!).
Én azt ajánlom neked, ha egyszer terhes leszel, akkor legyél türelmes, és ne akard a babádat előbb!!!Ő úgy is tudja mikor akar ki jönni! :)
Nyugaton látják az előnyeit, ahogyan itt keleten is, a különbség mindössze annyi, hogy míg nyugaton magánfinanszírozású az egészségügy, itt keleten nem - így egy adott réteg dönt arról, hogy mi az, amit lehet.
(A normális orvos részéhez annyit, hogy az én férjem orvos, normális is - bár én elfogult vagyok - és rengeteg hátulütőjéről mesélt nekem ennek a módszernek, én ezek után nem vállalnám.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!