A programozott császárt mi indokolja? Vagy kérhető is? És ezen szülési módszer anyagi vonzata?
Nem szeretnék császárt, rendesen szeretném, ha megszületne, csak egyre többet hallom ezt a kifejezést!
Köszönöm!
Nekem az előző császár és egy méhműtét indokolta a 2., programozott császárt.
Anyagi vonzata? Ha erre gondolsz, 50000 Ft-ot kapott az orvosom.
Alapesetben olyan oka lehet, ami valószinütlenné teszi a normál szülést, pl. vagy az anyának vagy a babának életveszélyes lehetne. Ez eddig nem kerülhet többe, mint bármilyen más módon szülni.
Néhány - lelkiismeretlenebb - orvos hajlandó akkor császárt csinálni, ha az anya valamiért nem AKAR máshogy szülni. (Ugyanis a császár csak akkor indokolt, ha nem TUD simán szülni). Ilyenkor valószinüleg többet kér érte, mert indokolatlanul müt.
Emiatt előfordulhat a császár.
Egyetlen előnye van, hogy pontosan tudod mikor fog a babád világra jönni. A nagyobb összegű hálapénz meg szerintem nem indokolt ilyen esetben. Szerintem.
Köszönöm! Eddig mindig maradt farfekvésben, remélem ha odakerül a sor megfordul!
Köszönöm szépen mindenkinek!
Ha öregszik a lepény, akkor van erre esély, de erről szólni fog az orvosod.
(Ténykérdés: kérni ilyet törvényileg nem lehet, ellenkező esetben az orvosnak teljes körű büntetőjogi felelősség terheli. Más kérdés, általánosságban nem "fajul" ide egy kért császár, de adott esetben valamilyen császárból adódó komplikáció esetén ez az orvosra nézve súlyosbító tényező.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!