A gátvédelmes szülésről olvastam, hogy utána a keletkezett sérülések miatti átvizsgálás egy rémálom, nagyon fájdalmas. Mennyire igaz ez?
Nem tudom milyen vizsgálásra gondoltál pontosan.
De nekem gátvédelmes szülésem volt. Egy kicsit kívülről repedtem, de a szülés alatt nem éreztem.
A záróvizsgálatnál szintén nem éreztem semmit.
Jelzem a varrást felszívódó fonállal végezték.
Tehát igazából ennél a záró vizsgálatnál csak a méhet nézték mennyire húzódott össze, a hasi folyadékot hogy van-e. És ennyi. De ez az én tapasztalatom.
Hát szerintem ez nem csak a gátvédelmes szülésnél van. Nekem pl.hatalmas babáim születtek és irtó gyorsan ráadásul, így megpróbálták ugyan a gátvédelmet a szülésznőm és a dokim de repedtem is vágtak is végül. Varrogatás előtt beljebb többször benézett betapintott,maradt e lepény rész bent,ill. hogy mit sikerült még "felszántania" odabent a babáknak... szerencsére a méhszájat nem kellett varrni de a második babámnál a hüvely is berepedt egy részen oda is kellett 2 öltés. Tehát ez az amit én átvizsgálásnak hívok.
Hát mit mondjak. Fájt természetesen, de max.5 perc, ki lehetett bírni.
Mivel még csak az 1. babánkat várjuk, így nem tudom mit érthet pontosan az átvizsgálás alatt a cikk. De kb. azt amit a 3. válaszoló is.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!