Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Rémálom a szex! Valami jó tanács?

Rémálom a szex! Valami jó tanács?

Figyelt kérdés
4hónapos a babám,és még mindig a kínok kínját élem át amikor szexre kerül a sor.Iszonyúan fáj az elején,és emiatt nem is igazán szorgalmazom...A párom türelmesen vár a sorára,-ami kb.heti egyszer jön el,és akkor is CSAK miatta-de tegnap este mikor erről beszélgettünk,kinyögött egy olyat,hogy ha ez nem javul,elképzelhető,hogy különmegyünk.Kiakadtam kicsit,mert nem akarom elveszíteni,ugyanakkor hogy mondhat ilyet(végülis a közös babánkat szültem,amitől ilyen lett,és nekem se jó ez így!)?!?!Szóval valakinek van valami hasonló tapasztalata,és esetleg valami használható ötlete,hogy hogyan lehet elviselhetőbbé tenni a dolgot,és vajon meddig fog még fájni?
2010. júl. 26. 14:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Szerintem menjél el orvoshoz,hogy nincs-e valami probléma.

Kérd ki a tanácsát,hogy mi okozhatja.

2010. júl. 26. 14:05
 2/22 anonim ***** válasza:
0%
Szörnyen sajnálom!!! Menj vissza a dokidhoz, hogy nézze meg újra minden rendben van-e! Nem jól van ez így, se neked, se a párodnak. Vigyázzatok egymásra! Segítsd őt át a TE nehéz időszakodon, hogy őt kényezteted ;-) és fokozatosan térjetek vissza az EGYÜTTlétekhez!
2010. júl. 26. 14:06
 3/22 anonim ***** válasza:
54%

Te aztán jól beválasztottál!Elég aljasnak gondolom a párodat.Neki csak azt kellene elviselni, hogy nincs szex, te a fájdalmat viseled.Önző, gonosz ember.

A másik: ha rendes előjáték lenne, amit az úr vszínű elsiet, akkor nem lenne fájdalom, mert nem lenne görcs és benedvesednél rendesen.

A pasi szólhatott volna 10 hónappal előbb is a különmenésről.Nem vesztettél volna semmit.

2010. júl. 26. 14:10
 4/22 anonim ***** válasza:
0%
Orvosi szempontból nem tudok tanácsot adni. Viszont nem volt túl kedves húzás a részéről, hogy ezt mondta ez tény. De el kell fogadnod, hogy minden férfinak szüksége van a szexre pont úgy mint a táplálkozásra. Ameddig nem javul a helyzet odalent próbáld meg máshogyan kényeztetni a barátodat. És természetesen irány a doktor.
2010. júl. 26. 14:10
 5/22 anonim ***** válasza:
85%

Senki nem érzi cikinek a férfi azon kijelentését, hogyha nem lesz szex, akkor jobb ha különmennek??

A párja szült neki egy babát, elég avval is foglalkozni, már ez is bő indok lenne, hogy az első hónapokban miért nem megy a szex?

Másrészt tanulmányok foglalkoznak azzal, hogy szülés után úgy áll be egy anya hormonháztartása, hogy minden energiát átcsoportosít a baba kényelmére, így a szex valahol a 956. a sorban. Ezt egy férfinek meg kell értenie! Ez nem indok, hogy akkor "elválunk".Gond lehet lelkiekből kifolyólag, és valószínű a szárazság okoz nagyobb gondot.Ha türelmes lenne a férfi valóban, akkor még akár 5-6 hónapot is várna. De ez megalázó , ezzel nem hogy javulni fog a helyzet, hanem a kérdező önmagát fogja marcangolni, és még inkbb nem fog menni.

Lazítás, és megértés. Nagyon oda kell figyelni a férfinek egy anya lelkére és a testére is. Ha nem jutnak el a szexig, akkor is. Bonyolult dolog ez, de kedves Kérdező ne görcsölj rá! Fontos a szex, de most nem ez a legfontosabb.

2010. júl. 26. 14:13
 6/22 anonim ***** válasza:

Próbáltatok síkosítót használni? nekem az elején ez volt a gond,de a síkósító megoldotta.

De ha nem ez a gond, akkor menj vissza a dokihoz, mert ez nem normális, hogy 4 hónap után is fáj.

Ha meg nem szervi bajod van, akkor lehet, hogy lelki??? sok oka lehet lelkileg, pl nem akarsz több gyereket és tudat alatt így akarod távoltartani a párod vagy ilyesmi.

szóval ne hagyd annyiban, mert a párodnak is rossz lehet, hogy vele most eleve is kevesebbet törődsz és még a házaséletet is megvonod tőle.

2010. júl. 26. 14:15
 7/22 anonim ***** válasza:
próbáljátok meg a sikosítót, de valahogy úgy, hogy ne kényszeres legyen, hogy "azért bújunk össze, mert legalább neked jó legyen ", hanem mindkettőtök örömére.Szóval te is akard kérdező. Ezen segíthet a síkosító. Meg a beszélgetés, a valódi türelem!!
2010. júl. 26. 14:19
 8/22 anonim ***** válasza:
az első szülésem után (nagy volt a baba feje és 4 kg feletti volt a súlya, elhúzódó, nehéz szülés volt), majd fertőzés lépett fel, kb 5 hónapig szenvedtem mire rendbejöttem. Mikor már minden oké volt orvosi szempontból, szóltam a dokinak hogy a szex még mindig nem az igazi. Erre nagyon kedvesen elmondta, hogy ez fejben dől el, lazítsam el magam, lent is, fent is és higgyjem el hogy fog ez menni. És igy is lett. Sokat intim tornáztam előtte és utána is, fontos hogy tényleg el tudd magadat lazítani ott lenn. A síkosító tényleg segíthet, de fontos hogy felizgasson téged (ne adj isten kielégítsen a párod) még behatolás előtt. Csak az eleje ilyen nyögvenyelős, pár hónap is oké lesz, de ehhez a párod normális hozzáállása is kell
2010. júl. 26. 14:30
 9/22 A kérdező kommentje:

14:10es-nek,vesztettem volna : egy csodaszép kisfiút! :)

Félreérthető lehetett amit írtam,mert bár rosszulesett amit mondott,én mégse utálom emiatt.Én is van,hogy mondok olyasmit,amit nem is biztos,hogy épp úgy kellene megfogalmazni,vagy nem is gondolom komolyan..Szerintem csak ezzel akart rávenni,hogy irány az orvos,mert eddig hiába beszélt..Imádja a kisfiunkat(is),szóval hatalmasat csalódnék benne,ha komolyan otthagyna minket emiatt,de ettől még szarul esett!Node az eredeti problémám,hogy mit is tehetnék,hogy jobb legyen?Síkosítózunk,és az előjáték nem megy,mert azon jár közben az eszem,hogy mindjárt jön a nemvárt.... Már az anyunak is mondtam,erre azt mondta,hogy gyakorolni kell és majd elmúlik(szinte minden szülés ezzel jár az elején),vagy ha nem,akkor orvos.És úgy tűnik valóban az kell,mert itt is azt írjátok,szóval valami nem stimmelhet :(

2010. júl. 26. 14:32
 10/22 anonim ***** válasza:

Ha nincs szex egy kapcsolatban az valóban lehet válóok. De ez az eset más. Szerintem a párod nem akar különmenni csak hiányzol neki.

Én saját tapasztalatot írok most! 2.babám fogantatásától nem lehettünk együtt a párommal. Mikor megszületett még 6 hét. Aztán szinte már remegve bújtunk egymáshoz annyira akartuk egymást, de sajnos nekem borzasztó volt...és utána én is bepánikoltam a fájdalomtól.6 hónapig tartott...Ezalatt egyetlen dolog enyhítette a fájdalmamat. Mégpedig a síkosító. Utáltam, de használtuk...és a párodnak pedig köszönd meg h már ennyit is várt, vegyetek síkosítót, és szépen türelmesen kezdjetek el gyakorolni.Muszály lesz...hisz minél tovább húzod, annál rosszabb lesz.

ne aggódj. Minden rendben lesz!!!!

K.

2010. júl. 26. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!