Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Rémálom a szex! Valami jó tanács?

Rémálom a szex! Valami jó tanács?

Figyelt kérdés
4hónapos a babám,és még mindig a kínok kínját élem át amikor szexre kerül a sor.Iszonyúan fáj az elején,és emiatt nem is igazán szorgalmazom...A párom türelmesen vár a sorára,-ami kb.heti egyszer jön el,és akkor is CSAK miatta-de tegnap este mikor erről beszélgettünk,kinyögött egy olyat,hogy ha ez nem javul,elképzelhető,hogy különmegyünk.Kiakadtam kicsit,mert nem akarom elveszíteni,ugyanakkor hogy mondhat ilyet(végülis a közös babánkat szültem,amitől ilyen lett,és nekem se jó ez így!)?!?!Szóval valakinek van valami hasonló tapasztalata,és esetleg valami használható ötlete,hogy hogyan lehet elviselhetőbbé tenni a dolgot,és vajon meddig fog még fájni?
2010. júl. 26. 14:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is 4 hónapos a babám,és ugyanez a helyzet nálunk is kivéve hogy a párom türelmes bár néha előjön belőle a feszültség de soha nem hagyna el emiatt!

Szerintem valami baj lehet nálatok ha emiatt szakítana és otthagyna téged a pici babával,miért nem türelmesebb?beszéltél vele?

A fájdalom meg szerintem természetes ilyenkor,ahogy előttem is írták az anya ilyenkor a babára koncentrál.

Nem veled van a baj,és ne egyedül akard megoldani!!!!!

2010. júl. 26. 14:37
 12/22 anonim ***** válasza:

utolaó vagyok megint.

De a doki úgysem tud semmi tenni.Hidd el minden fejben dől el.Próbálj kikapcsolni! gyakoroljatok,és egyre jobb lesz.

A síkosítót pedig úgy használjátok h a párod kenje be vele magát...(bocsi...) jó alaposan. Mert valószínűleg annyira félsz, h nem tudsz ellazulni, akkor meg nem termelődik elég nedvesség...érted ugye?...:) bocsi h így írtam...nemtom másképp.

Legfeljebb megnyugtatásképpen nézesd meg magad dokival, de tuti nem a varrataiddal van a baj. Ez természetes. Félsz a fájdalomtól...és nem állsz készen még a szexre. De ez ellene csak te tehetsz! Én szorítok neked! A férjed pedig szeret, és nem fog elhagyni...csak mondott valami motiválót...mégha nem is épp a legjobbat:) Ne vedd komolyan.

2010. júl. 26. 14:41
 13/22 anonim ***** válasza:
bocs nem utcsó hanem 14.33-as voltam
2010. júl. 26. 14:42
 14/22 anonim ***** válasza:

megint én... a 14.33-as.

Szoptatsz még? Mert ha igen attól is lehet. Nekem a valódi fájdalmak meg is szűntek amikor a szopi abbamaradt. Állítólag amíg szoptatunk addig a szervezet a babára koncentrál és nem a szexre...vagyis mint nő nem funkcionálunk 101-esen...

2010. júl. 26. 14:45
 15/22 A kérdező kommentje:

Igen szoptatok,és ezt olvastam,hogy ilyenkor "ellenáll" a szervezetünk.Gondoltam ez annyiban kimerül,hogy nincs nedvesedés,de hogy még fájjon is?!Mintha egy sünit dugnának belém...

Amúgy még annyit,hogy amennyiben probléma lenne,azt a 6hetes kontrollon nem kellett volna,hogy észre vegyék?

2010. júl. 26. 14:50
 16/22 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi kiegészítést,hogy CSAK az eleje ilyen borzasztó(bár épp elég ahhoz,hogy ne legyen kedvem),közben már elmúlik a fájdalom...hmm... úgyis mennem kell gyógyszert íratni a héten,akkor megemlítem és majd mond valamit a doki.
2010. júl. 26. 14:52
 17/22 anonim ***** válasza:
tényleg ne aggódj. Ugyanez volt velemis. Süni érzés elején fájt, és szoptattam. Minden rendben lesz...fogjátok még élvezni a szexet ne aggódj. Doki nem tud mit tenni. És igen, ha baj lenne látta volta a 6hetes kontrollon. De nem mondott semmit. Úgyh hidd el semmi ja nem lesz. Megint a 14.33-as:)
2010. júl. 26. 15:00
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. júl. 26. 15:04
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak rajtad, de főleg a férjeden múlik, hogy megoldódjon a probléma.... Talán ha fenyegetőzés helyett kicsit odaadóbb,türelmesebb, figyelmesebb lenne....

Ha nem csak a saját igényeivel törődne....

Agyban dől el, és ezzel nem hogy nem segít, de nagyon-nagyon sokat ront a férjed....

Más se hiányzik még neked, csak egy kis lelkifurdalás, szorongás....

Nagyon szurkolok nektek!!!!!!!!!

2010. júl. 26. 20:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Sajnos ki kell várni, mire visszaáll a hormonháztartás, lehet, ha megjön egyszer akkor utána hamarabb összejön a nedvesedés is. Igazából ez a dolog is átmeneti, mint minden a babákkal kapcsolatban. 1-2 hónap és minden rendeződik hidd el magától.
2010. júl. 27. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!