Rémálom a szex! Valami jó tanács?
Szia!
Nekem is 4 hónapos a babám,és ugyanez a helyzet nálunk is kivéve hogy a párom türelmes bár néha előjön belőle a feszültség de soha nem hagyna el emiatt!
Szerintem valami baj lehet nálatok ha emiatt szakítana és otthagyna téged a pici babával,miért nem türelmesebb?beszéltél vele?
A fájdalom meg szerintem természetes ilyenkor,ahogy előttem is írták az anya ilyenkor a babára koncentrál.
Nem veled van a baj,és ne egyedül akard megoldani!!!!!
utolaó vagyok megint.
De a doki úgysem tud semmi tenni.Hidd el minden fejben dől el.Próbálj kikapcsolni! gyakoroljatok,és egyre jobb lesz.
A síkosítót pedig úgy használjátok h a párod kenje be vele magát...(bocsi...) jó alaposan. Mert valószínűleg annyira félsz, h nem tudsz ellazulni, akkor meg nem termelődik elég nedvesség...érted ugye?...:) bocsi h így írtam...nemtom másképp.
Legfeljebb megnyugtatásképpen nézesd meg magad dokival, de tuti nem a varrataiddal van a baj. Ez természetes. Félsz a fájdalomtól...és nem állsz készen még a szexre. De ez ellene csak te tehetsz! Én szorítok neked! A férjed pedig szeret, és nem fog elhagyni...csak mondott valami motiválót...mégha nem is épp a legjobbat:) Ne vedd komolyan.
megint én... a 14.33-as.
Szoptatsz még? Mert ha igen attól is lehet. Nekem a valódi fájdalmak meg is szűntek amikor a szopi abbamaradt. Állítólag amíg szoptatunk addig a szervezet a babára koncentrál és nem a szexre...vagyis mint nő nem funkcionálunk 101-esen...
Igen szoptatok,és ezt olvastam,hogy ilyenkor "ellenáll" a szervezetünk.Gondoltam ez annyiban kimerül,hogy nincs nedvesedés,de hogy még fájjon is?!Mintha egy sünit dugnának belém...
Amúgy még annyit,hogy amennyiben probléma lenne,azt a 6hetes kontrollon nem kellett volna,hogy észre vegyék?
Szerintem csak rajtad, de főleg a férjeden múlik, hogy megoldódjon a probléma.... Talán ha fenyegetőzés helyett kicsit odaadóbb,türelmesebb, figyelmesebb lenne....
Ha nem csak a saját igényeivel törődne....
Agyban dől el, és ezzel nem hogy nem segít, de nagyon-nagyon sokat ront a férjed....
Más se hiányzik még neked, csak egy kis lelkifurdalás, szorongás....
Nagyon szurkolok nektek!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!