Minden etetés egy rémálom! Mit csináljak? Megőrülök.
Többször keveset!
Ilyen korban nem érnek rá enni.
Nálunk volt olyan, hogy a 14 hónapos lányomnak közöltem: Addig nem megyünk játszótérre, amíg nem reggelizik meg!
Ha erőlteted, annál rosszabb!
Csatlakozom, én sem szeretem megetetni. Amikor lehetőség van rá, más kezébe nyomom a kanalat, bár már a fiam 21 hós és ha néha rájön, egyedül eszik.
Milyen etetőszéketek van?
Mi kaptunk egy fából készült, nagyon tuti etetőszéket. Kb. 1 éves korában cseréltem le, mert azt csinálta benne, amit a te gyereked. Vettünk egyet az IKEA-ban, azóta sokat javult a helyzet.
Vagy: lehet, hogy sokan ellenzik, de én szoktam a kezébe adni valamit, ami leköti. Pl.: képeskönyv, kisebb játék, fokhagyma nyomó.
Óóó..nem vagyok egyedül! Mondjuk az enyém még csak 1 éves, de és már sírógörcsöt kapok ha csak az etetésre gondolok. Ugyanaz mint nálatok. Kiköpi, szétnyomja, összekeni, kidobja, elhajintja, felkeni, rákeni...
Én is várnék pár jótancsátot :-D
Csajok! Kitartás!
Mi is így voltunk, de most már 22 hós a lányom, és kezd benőni a feje lágya kicsit.
Ugyanezt végigcsináltuk, majd 1x csak besokalltam, és elkezdtem minden evésnél mondani neki, hogy akkor nincs mese, nincs csúszda, nincs semmi. Ülj le. Ezt elmondta 3x, majd kivettem a székből, és kész.
Igaz, hogy utána nem tudott rendesen aludni, mert éhes volt, de kb. 2 hét alatt oda jutottunk, hogy 10 falatot már megevett ülve, és ez már nekem elég is volt, örültem, hogy van vmi a gyomrában.
Most nekem nem akar már az etetőszékben enni, így bekapcs a mese, és ott elég jó eszik, bár tudom, hogy ez nem jó, de nekem is az agyamra megy ezzel a nem evéssel...
Próbálj meg nyugodt lenni, mert tök kikészülsz, Ő alá meg ez csak adja a lovat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!