Minden etetés egy rémálom! Mit csináljak? Megőrülök.
mindannyian vagyunk így, ne érezd magad ez miatt nagyon rosszul, sajnos egy kisgyerek a próbálkozásával a legrosszabbat tudja kihozni belőlünk, ha elég kitartó...:-DDD
Márpedig elég kitartóak, meg kell hagyni...
Nekem is szakad a cérna sokszor, bár már jobban tudom kezelni...nekünk is tanulni kell ezt..amúgy ez még a legkevesebb, mert mikor majd már lent sétáltok, és kicsit önállóbb lesz, akkor ne tudd meg miket csinál majd, az ideg szétvet...(kutyagumi lobogtatás, és hiába visítasz, hogy engedd el, még jobban szorítja:-DD, pocsolyában ücsörgés, pedig már csak 1 lépésre vagy tőle, hogy elkapd, mikor épp ül le:-DDD, és hasonló nagyszerű élmények...
tudom, hogy állati idegesítő, de arra gondolj, hogy neki ez élmény, ő csak próbálgat, ő csak élvezi, hogy nyalogathajta a sima etetőszéket, és milyen jól csúszik rajta a zsír, meg a krémsajt. A body meg le van tojva, legalább vehetsz még egy újabbat neki, ami még ennél is szebb.
Persze nem azt mondom, hogy akkor hagyd rá, de próbálj lazulni, bár mondom, én is van hogy este mikor elalszik, akkor bőgök egy jót, mert totál ki tud akasztani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!