Császáros anyukák! Ti hol szültetek és milyen volt?
Figyelt kérdés
Minden érdekel, - bent lehetett e a párod, - ő rögtön megkapta e a babát, - neked mikor adtàk oda először, - mikor szoptathattad meg először, - mikor kellett először felállni, - utána végig veled volt-e, - első éjszaka veled volt e, - milyen volt a látogatási rend, - milyenek voltak a csecsemősök? Szóval nyugodtan lehet regényt írni :)2017. júl. 30. 08:35
11/14 anonim válasza:
Szülni csak a körzetesben szülhetsz vagy ahol fogadott dokid van.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz :) Tudom, hogy csak fogadott dokival lehet bárhol szülni, azért is kérdeztem, hogy merre keresgéljek dokit.
2017. júl. 30. 16:07
13/14 anonim válasza:
Pécsen szültem, ha szóba jöhet, leírom, de ha messza van neked, nem strapálnám magam :)
14/14 anonim válasza:
Péterfy, Budapesten. Programcsászár. Nekem nagyon jó élmény volt. Mindenki kedves volt, nyugodt. Flottul ment. Az apja bejöhetett volna a műtőbe, de mi nem akartuk. Azonnal mutatták, aztán odavitték hozzá, a műtő mellett van egy várakozó helyiség. Azonnal a mellkasára tették. Szerintem ez lelkileg is rengeteget számít, legalábbis neki így volt, tényleg apa született. Hét óra múlva már a folyosón botorkáltam, én erőltettem mert szerettem volna felkelni. Ami negatív, az a csecsemősök nyolcvan százaléka. Maga a penetra, ahogy viselkednek. A maradék húsz százalék viszont nagyon aranyos. Már az első éjjel velem volt végig, az mondjuk nem volt egyszerű, mert éhes volt szegény, nekem meg nem volt tejem. Összességében nagyon jó volt. Csak egy dolog fontos szerintem: ha lehet, alapítványi szobába menj. Van egyszemélyes és kétszemélyes is. Az tiszta és nyugodt. Én csak a kávéautomata miatt mentem át az osztályon, lehet hogy ha ott feküdtem volna, nem áradoznék így. De nem tudom persze, mert tényleg nem láttam, csak utólag hallottam róla hogy ott azért más a helyzet. Minden jót kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!