Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros anyukák! Hogy...

Császáros anyukák! Hogy szültétek a második babátokat?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy akik az elsőt császárral szülték a másodikat is azzal szülték-e vagy simán.Az elsőt császárral szültem és azt mondta a doki, hogy meglátjuk még mi lesz.Volt olyan közületek akinek problémamentes terhessége volt, de mégis császár lett a második is mindenféle különösebb ok nélkül.Remélem érthetően fogalmaztam.(25 hetes kismama)
2010. jún. 25. 11:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Ez engem is érdekel. :) Én 35 hetes vagyok, első császár volt farfekvés miatt, most fejjel van, jó eséllyel indulunk a sima szülés felé, de eléggé be vagyok tojva. :) Jó babavárást!
2010. jún. 25. 11:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 babám császárral született, téraránytalanság miatt. Az orvos azt mondta, hogy ha lenne harmadik az is császáros lenne. A másodikkal már nem szemvedtem, időzitett szülés volt.
2010. jún. 25. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen voltam.Teljesen rendben volt minden a terhesség alatt,élveztem,jó volt.Olvastam könyveket,újságokat,de a császárt mindig ellapoztam,mert tudtam,h nekem olyan nem lehet!Bekerültem a kórházba,párom épp szalmonellás volt,nem tudott velem bent lenni,percekre jött be csak (5 percre lakunk a kórháztól),én meg mindig sírtam,féltem,már annyira,h mire kibújt volna a fiam,olyan görcsös lettem,h meggátoltam sajátmagam a tágulásban.Szegénykémnek leromlott a szívhangja,rögtön császár lett.Szóval nekem nem egészségügyi okok miatt lett császár,hanem mert bepánikoltam!Így azt mondta a doki,ha a következőnél nem leszek hisztis p.csa (bocsi),akkor mehet természetes úton is!Én ezen leszek mindenképp,mostmár tudom mikor mit kell érezni,nem fogok annyira félni már!De így 22 hó távlatából is bánom,h így elrontottam!

Neked első baba lesz? Félsz?

2010. jún. 25. 11:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Nekem második baba és azért kérdeztem, mert az első nekem is téraránytalanság és egyéb problémák miatt császárral született.most ismét terhes vagyok kérdeztem a dokit, hogy mi lesz, de annyit mondott, hogy majd ha oda kerülünk meglátjuk.Én már szeretném a másodikat is császárral, ne kérdezzétek nem tudom miért, pedig utána ezerszer rosszabb.És csak ezért kérdeztem, hogy ha az első császár, akkor utána a dokik mennyire szeretik bevállalni a sima szülést.
2010. jún. 25. 11:46
 5/9 anonim ***** válasza:
1.babát 14 óra vajúdás után harántfekvés miatt császárral hoztuk világra,2.baba 18 óra vajúdás után szintén,pedig természetes szülésnek indult!Szépen tágultam,burokrepesztés de eltűnt a szívhang így csaszi lett.3.baba programozott császár lett a két előzetes miatt:)
2010. jún. 25. 11:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, az első gyerkőc farfekvés miatt császár lett, a második meg sima szülés volt, úgyhogy neked is lehet sima szülés ha nem jön közbe semmi. Szurkolok érte!
2010. jún. 25. 12:22
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy írtatok:-)
2010. jún. 25. 12:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolónak: és a császár vagy a sima szülés volt a jobb? :)
2010. jún. 25. 17:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobbik lányom két éves, őt sürgősségi császárral szültem mivel a méhlepényt teljesen fedte a méhszájat.A pici most 3 hónapos őt természetes úton szültem, a doki szerint nagyobb esély volt a császárra, mint a term. szülésre.
2010. jún. 25. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!