Császáros anyukák! Hogy szültétek a második babátokat?
Én ilyen voltam.Teljesen rendben volt minden a terhesség alatt,élveztem,jó volt.Olvastam könyveket,újságokat,de a császárt mindig ellapoztam,mert tudtam,h nekem olyan nem lehet!Bekerültem a kórházba,párom épp szalmonellás volt,nem tudott velem bent lenni,percekre jött be csak (5 percre lakunk a kórháztól),én meg mindig sírtam,féltem,már annyira,h mire kibújt volna a fiam,olyan görcsös lettem,h meggátoltam sajátmagam a tágulásban.Szegénykémnek leromlott a szívhangja,rögtön császár lett.Szóval nekem nem egészségügyi okok miatt lett császár,hanem mert bepánikoltam!Így azt mondta a doki,ha a következőnél nem leszek hisztis p.csa (bocsi),akkor mehet természetes úton is!Én ezen leszek mindenképp,mostmár tudom mikor mit kell érezni,nem fogok annyira félni már!De így 22 hó távlatából is bánom,h így elrontottam!
Neked első baba lesz? Félsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!